Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Upozorenje iz PS Vareš za uporabu i prodaju pirotehničkih sredstava

21 Pro 2021
1727 times

S ciljem sprječavanja nastanka neželjenih posljedica – zadobivanja tjelesnih ozljeda i oštećenja imovine, obavještavaju se građani općine Vareš

da je Zakonom o javnom redu i miru zabranjena uporaba i prodaja pirotehničkih sredstava (petardi, raketa i vatrometa) na javnom mjestu bez odobrenja nadležnog organa. Posebno je potrebno da roditelji i prosvjetni djelatnici poduzmu potrebne mjere tj. skrenu pozornost mladima na zakonske odredbe i opasnosti pri uporabi ovih sredstava kako bi se izbjegle neželjene posljedice među djecom i mladima.

Ovim putem obavještavamo vas da će Policijska stanica Vareš, tijekom predstojećih blagdana pojačati nadzor u svezi prodaje i uporabe pirotehničkih sredstava, kao i represivne mjere prema osobama koje budu vršit će neovlaštenu prodaju i uporabu pirotehničkih sredstava.

Podsjećamo, navedene radnje su kažnjive u skladu sa Zakonom o javnom redu i miru Ze-do kantona, poručuju iz Policijske stanice Vareš.

Rate this item
(1 Vote)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 3787

Jučer 7986

Ovaj Tjedan 25080

Ovaj Mjesec 191735

Ukupno 13758887

Currently are 362 guests and no members online