Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Obilježen Majčin dan

11 Tra 2016
1497 times

Povodom Majčinog dana, kojeg obilježavamo druge nedjelje u mjesecu svibnju obilježili su i vareški osnovci.

Učenici III 1 razreda Osnovne škole Vareš zajedno sa  svojom učiteljicom Borkom Grgić pripremili su  prigodan program za Majčin dan. Njih 18-oro, 9 dječaka i 9 djevojčica u popodnevnim satima u ponedjeljak 13. svibnja 2013. godine, nakon što su završili sa školskim obvezama, svoje majke su pozvali na druženje i prekrasno iznenađenje. Na najbolji mogući način, pjesmom i čestitkama koje su radili na satu likovne kulture čestitali su majkama njihov dan. Ponosne mame u publici, ali i potpisnica ovih redaka, uživale su na priredbi u mnoštvu pjesmica, plesa, skečeva i recitacija posvećenih upravo majci. Bila je tu i pokoja suza radosnica i puno, puno ljubavi, topline i nježnosti.
Mame su sve u našim životima – prijateljice, savjetnice, kritičarke, medicinske sestre, učiteljice - imaju bezbroj uloga kako bismo se mi osjećali sigurno, zaštićeno i voljeno. Bez obzira na to tko smo, kako smo odrasli i gdje živimo, na Majčin dan posebno, ali is vih dana u godini bismo se trebali prisjećati doba u životu kad smo bili krhki, znatiželjni i naivni, a naša nas je majka sigurno vodila kroz život…

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 1892

Jučer 6808

Ovaj Tjedan 13833

Ovaj Mjesec 173896

Ukupno 13958340

Currently are 223 guests and no members online