Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Fondacija Adriatic organizira besplatan kurs engleskog jezika

01 Tra 2022
1234 times

Po odluci Upravnog odbora Fondacije Adriatic raspisuje se Poziv za prijavu svih zainteresovanih stanovnika općine Vareš,

bez obzira na spol i dob, na besplatan kurs engleskog jezika u trajanju od 6 mjeseci.

Pravo prijave imaju:

- Svi stanovnici općine Vareš, bez obzira na spol i dob.

Potrebna dokumentacija:

- Prijavni obrazac koji možete preuzeti lično u Fondaciji Adriatic i potvrda o mjestu prebivališta (CIPS prijava).

Način prijave:

Prijave na konkurs sa potrebnom dokumentacijom dostaviti lično ili poštom na adresu Fondacije Adriatic, Zvijezda 37, 71330 Vareš ili na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. sa naznakom „Prijava na POZIV ZA KURS ENGLESKOG JEZIKA Fondacije Adriatic“. 

Napomena:

Obzirom da je obrazovanje jedna od osnovnih oblasti u kojima Fondacija Adriatic djeluje, pružanjem mogućnosti za učenje engleskog jezika želimo stanovnicima općine Vareš pomoći u njihovom napredovanju i stvaranju novih mogućnosti za njihov privatni i poslovni život. S tim u vezi, Fondacija Adriatic objavljuje ovaj Poziv i poziva stanovnike općine Vareš da se prijave i na taj način steknu nova znanja. Broj polaznika nije ograničen. Nakon završenog kursa učesnici će dobiti certifikate o završenom kursu engleskog jezika.

O svim detaljima kursa, predavačima, mjestu održavanja i drugo, zavisno o broju prijavljenih, zainteresovani će biti naknadno obaviješteni nakon zatvaranja ovog Poziva. 

Rok za podnošenje prijave sa dokumentacijom je 10 dana od dana objavljivanja. 

Za sve informacije možete se obratiti na telefon: 061 890 444 ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Rate this item
(1 Vote)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 2948

Jučer 11162

Ovaj Tjedan 35403

Ovaj Mjesec 202058

Ukupno 13769210

Currently are 217 guests and no members online