Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Učenici PŠ Kokoščići dobili obećane lopte

03 Stu 2023
280 times

01.studenog 2023. godine  novoizgrađenu područnu školu na Kokoščićima posjetili su općinski načelnik Zdravko Marošević

i općinski vijećnik  Šaban Ibrišimović gdje su prisustovali podjeli obećanih poklona tijekom otvaranja ove područne škole. Škola je otvorena u devetom mjesecu ove godine, te je tom prilikom načelnik općine Seldjukul iz grada Konje iz Republike Turska gospodin Ahmet Pekyatirmaci obećao djeci ove škole dostaviti dresove i orginalne nogometne lopte. 

Obećanje  je   ispunjeno i tim povodom podijeljeni su nabrojani pokloni tako da je svako dijete dobilo sportski dres, određena školska pomagala, a škola je dobila nekoliko nogometnih lopti....

Na uručenju poklona učenicima prisustvovao je direktor OŠ Vareš Majdan Miralem Elezović kojoj pripada ova područna skola i učitelji podruçne škole Kokoščići. 

Poklone u ime načelnika  Ahmeta podijelio je pomoćnik direktora Turskog Instituta Yunus Emre iz Sarajeva Akbulut Ersin koji se kratko obratio i pozdravio učenike i sve prisutne. Prenoseći pozdrave načelnika Ahmeta načelniku, općinskim uposlenicima i građanima općine Vares,  te je poslao  poruku da će u skorijem vremenu posjetiti nasu općinu .....

Podsjećamo, načelnika Ahmeta Pekyatirmacija se sjećamo u startu pokretanja ideje o gradnji ove područne škole  prilikom osiguranja novca i kao takav osigurao iz proračuna svoje općine prvu sumu novca  putem Unije općina turskog svijeta  poznate kao TDBB iz Isatnbula. 

Načelnik općine Vareš gdin Zdravko Marošević zahvalio se   načelniku Ahmetu   na ispunjenju obećanja prema djeci kao i svim prijateljima iz Turske koji su donirali svoja sredstva kako bi ova  odgojno-obrazovna ustanova posluzila djeci MZ Kokoščići u njihovom obrazovanju.  Na kraju je istakao vrlo važnu suradnju odgojno obrazovnih institucija Turske države i institucija obrazovanja svih nivoa države Bosne i Hercegovine, te izrazio moguću suradnju u budućnosti na planu sveukupnog obrazovanja sa Institutom Yunus Emre u Bosni i Hercegovini.

Tekst i foto Šaban Ibrišimović

KokosciciLopte-10
KokosciciLopte-9
KokosciciLopte-8
KokosciciLopte-7
KokosciciLopte-6
KokosciciLopte-4
KokosciciLopte-5
KokosciciLopte-2
KokosciciLopte-3

 

Last modified on Ponedjeljak, 06 Studeni 2023 21:04
Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 6734

Jučer 6416

Ovaj Tjedan 6734

Ovaj Mjesec 216949

Ukupno 14001393

Currently are 86 guests and no members online