Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Dijamantni pir u obitelji Davidović

12 Tra 2016
1149 times

Mnogo je osoba koje u današnje stresno vrijeme ne dožive niti šezdeset godina života, a kamoli šezdeset godina braka i zajedničkog života. To veliko životno

iskustvo i blagodat doživjeli su naši bivši sugrađani Dragica (1936.) i Slavko Davidović (1925.) koji su 01. srpnja 2013. godine proslavili dijamantni pir – šezdeset godina zajedničkoga bračnog života. Da nije mala stvar dočekati šezdeset godina braka, znamo i mi u redakciji radio bobovca, pa smo telefonskim putem „prošetali“ do slavljenika koji već godinu dana žive u Bosanskom Novom, gdje im je i kćerka Radmila. U telefonskom razgovoru  za radio Bobovac Dragica i Slavko su se prisjetili dana svog vjenčanja i mladosti, kao i svega onoga što su proživjeli zajedno u proteklih 60 godina.  Mladima koji danas možda i olako shvaćaju brak i zajednički život poručili su da se za skladan bračni život treba malo potruditi, te da se vole kako se vole i oni, u životu rade kompromise i puno razgovaraju. Iako su danas oboje narušenog zdravlja, naše slavljenike još uvijek krasi vedar duh i spremnost na šalu. U braku su dobili troje djece, pored već spomenute kćerke Radmile, imaju i dvojicu sinova Duška i Dragana, a ponosni su djed i baka četvero unučadi.  Nakon toliko godina, ljubav i poštovanje ostali su njihova svakodnevica, što je zaista impresivno. Potpora koju pružaju jedno drugom i lakoća s kojom se nose kroz zajednički život trebao bi biti primjer svima nama. Glavnim likovima ove naše priče, Dragici i Slavku, redakcija radio Bobovca još jednom od srca čestita i želi im još puno zdravlja i zajedničkih godina.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 4587

Jučer 8185

Ovaj Tjedan 31659

Ovaj Mjesec 191722

Ukupno 13976166

Currently are one guest and no members online