Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Uspješno Održana Radionica "Gazdinstva na Putu Uspjeha: IT i Društvene Mreže"

31 Srp 2024
440 times

Danas (31.07.2024.) je u Omladinskom kreativnom centru Vareš uspješno održana edukativna radionica pod nazivom "Gazdinstva na Putu Uspjeha: IT i Društvene Mreže,"

koju je organizirala Fondacija Adriatic u suradnji s partnerima, SCE kompanijom i Općinom Vareš. Radionica je okupila brojne sudionike iz lokalne zajednice, koji su pokazali veliko zanimanje za unaprjeđenje svojih digitalnih vještina i poslovnih praksi.

Radionici je prisustvovao Rusmir Berberović, predstavnik Općine Vareš, koji je u ime načelnika Zdravka Maroševića prenio njegovu podršku ovoj inicijativi. Ovo je drugi put zaredom da načelnik Marošević pruža podršku edukacijama namijenjenim lokalnim gazdinstvima, prepoznajući važnost osposobljavanja za korištenje modernih tehnologija i digitalnih alata u poslovanju. Gospodin Berberović je naglasio da će Općina Vareš nastaviti podržavati ovakve projekte koji doprinose razvoju lokalne zajednice.

Program radionice obuhvatio je širok spektar tema, uključujući osnove IT-ja, upravljanje društvenim mrežama, sigurnost na društvenim mrežama, povećanje prodaje putem digitalnih kanala, te korištenje ChatGPT-a za kreiranje sadržaja i vođenje kampanja. Radionicu su vodili Eldin V., stručnjak za IT i digitalne komunikacije, i Selma H., specijalista za društvene mreže i digitalni marketing iz SCE kompanije.

Sudionici su imali priliku kroz interaktivne sesije i praktične vježbe steći nova znanja i vještine koje će im pomoći u efikasnijem upravljanju njihovim gazdinstvima. Poseban fokus stavljen je na korištenje društvenih mreža kao alata za povećanje prodaje i promociju proizvoda ili usluga.

Na kraju radionice, sudionici su imali priliku postavljati pitanja i diskutirati o specifičnim izazovima s kojima se suočavaju u svom poslovanju. Organizatori su izrazili zadovoljstvo odazivom i interesom lokalne zajednice, te najavili nastavak sličnih edukativnih inicijativa u budućnosti.

Ove radionice Fondacija Adriatic organizira u okviru svoje misije obrazovanja, koja ima za cilj osnažiti lokalne zajednice kroz stjecanje novih znanja i vještina. Vjerujemo da će stečena znanja pomoći našim lokalnim gazdinstvima na njihovom putu ka uspjehu.

Fondacija Adriatic, zajedno s partnerima, zahvaljuje svim sudionicima na aktivnom sudjelovanju i doprinosu uspjehu ove radionice.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 3390

Jučer 4320

Ovaj Tjedan 3390

Ovaj Mjesec 106821

Ukupno 15131082

Currently are one guest and no members online