Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Adriatic Metals o tragičnom incidentu podizvođača

15 Kol 2024
1007 times

Izrazi sućuti obitelji i poslodavcu poginulog radnika

Adriatic Metals BH sa dubokim žaljenjem obavještava o tragičnoj nesreći koja se dogodila uposleniku našeg podizvođača iz Visokog na lokalitetu rudnika Rupice, gdje je uslijed prevrtanja kamiona u vlasništvu podizvođača život izgubio njihov uposlenik.

Incident se dogodio na putnoj komunikaciji unutar lokacije rudnika, a ne u jami, ali je Kompanija ipak odlučila osigurati područje na razdobljeod 24 sata od nastanka incidenta kako bi istražni organi mogli utvrditi sve detalje tragičnog incidenta.

Adriatic Metals primjenjuje visoke standarde zaštite na radu za svojih 500 uposlenika, te vodi računa da te mjere zaštite prenese i primjenjuje na svoje izvođače i podizvođače, kojih na terenu u određenom momentu ima i više stotinu.

Sanela Karić, generalna direktorica, komentirala je: “Izražavamo duboko žaljenje zbog ove tragedije. Nastavit ćemo pružati punu podršku našem poslovnom partneru, koji je pogođen ovim gubitkom. Naš prioritet je sigurnost na radnom mjestu i nastavak rada u skladu sa zakonima i standardima. Naše misli i suosjećanje su, također, uz porodicu žrtve.”

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 992

Jučer 3618

Ovaj Tjedan 12058

Ovaj Mjesec 115489

Ukupno 15139750

Currently are 810 guests and no members online