Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Uspješno održan događaj "Sportom do zdravlja" u Brezi

23 Kol 2024
317 times

Jučer (22.08.2024.) su, u organizaciji Adriatic Fondacije, Fudbalskog kluba Rudar Breza i Općine Breza, održan događaj pod

sloganom "Sportom do zdravlja" povodom obilježavanja 100 godina postojanja FK Rudar Breza. Događaj je okupio veliki broj učesnika i posjetilaca iz cijele zajednice, koji su uživali u danu ispunjenom sportskim takmičenjima i zabavnim aktivnostima.
 
Tokom ceremonije dodjele nagrada, medalje pobjednicima uručio je načelnik Općine Breza, gospodin Vedad Jusić, čime je dodatno istaknut značaj ovog događaja za lokalnu zajednicu. Njegova podrška bila je od velikog značaja za uspjeh manifestacije, koja je spojila građane u duhu sporta i zajedništva.
 
Također, FK Rudar Breza iskoristio je ovu priliku da zahvali Adriatic Fondaciji na nesebičnoj podršci u organizaciji ovog događaja. U znak zahvalnosti, predsjednici Upravnog odbora Fondacije, gospođi Vildani Mahmutović, uručena je posebna zahvalnica, kojom je klub izrazio svoje priznanje za izuzetan doprinos Fondacije.
 
„Fudbalski klub Rudar Breza ovim putem izražava iskrenu zahvalnost Fondaciji Adriatic za izuzetnu podršku i doprinos organizaciji našeg jubileja - proslave 100 godina postojanja kluba. Njihov nesebičan angažman omogućio nam je da promovišemo zdrav način života među mladima i učinimo ovaj događaj nezaboravnim za cijelu našu zajednicu. Hvala im na podršci koja je bila ključna za uspjeh našeg jubileja“, izjavili su iz Fudbalskog kluba Rudar Breza.
 
"Sportom do zdravlja" još jednom je pokazao koliko je važna saradnja lokalnih institucija i organizacija u promovisanju zdravog načina života i jačanju zajedničkih vrijednosti. Adriatic Fondacija, FK Rudar Breza i Općina Breza sa zadovoljstvom najavljuju nastavak zajedničkih aktivnosti u budućnosti.
 
Fondacija Adriatic
FK Rudar Breza
Općina Breza

brezaFondacijaslika2
brezaFondacijaslika1

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 1258

Jučer 3618

Ovaj Tjedan 12324

Ovaj Mjesec 115755

Ukupno 15140016

Currently are 789 guests and no members online