Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Dođi sveti Nikola!

12 Tra 2016
1427 times

Vareški mališani uzrasta od 0 do 5 godina danas u 10 sati u pratnji svojih roditelja su u vareškoj crkvi sv. Mihovila nestrpljivo očekivali svog najdražeg

prijatelja  i zaštitnika - Svetog  Nikolu. Osnovnoškolci su susret sa Svetim Nikolom imali u 13 sati.
Ništa nije bilo ljepše za vidjeti nego onaj pravi, iskreni dječji osmijeh kada je njihov omiljeni svetac napokon ušao u crkvu i pozdravio ih. Sveti je  Nikola je razgovarao s djecom, pohvalio ih kako su bili dobri, kako su lijepo naučili molitve, te svoj djeci poželio je da  budu  sretna i vesela.  Na kraju dočeka Sveti  Nikola podijelio je slatkiše najmlađoj skupini djece, uz  svog  pomagača – prekrasnog anđela.
Mnogo je priča i legendi o Sv. Nikoli, teško je znati koje su istinite, no ono što je sigurno je da se isticao dobrotom. Zato ga slavimo i kao zaštitnika djece, pomoraca, djevojaka, siromaha, studenata, farmaceuta, pekara, ribara, zatvorenika, trgovaca, putnika...
Davno je rečeno da jedna fotografija govori više od tisuću riječi, stoga pogledajte fotke u našoj galeriji i sami se uvjerite u atmosferu na dočeku sv. Nikole.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 1060

Jučer 7251

Ovaj Tjedan 8311

Ovaj Mjesec 94128

Ukupno 14102082

Currently are 77 guests and no members online