Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Zajedno u pokretu – novi projekt Narko NE

13 Tra 2016
1196 times

U razdoblju od 07. do 17.siječnja 2014. godine u prostorijama Male škole u Varešu udruženje Narko-NE

prezentiralo je novi projekat nazvan“Zajedno u pokretu – Together in movement”. Na radionicama volonteri udruženja – polaznici radionica uglavnom vareške srednjoškolke i srednjoškolci su uz pomoć plesne terapeutkinje i pedagoginje pokreta iz Švicarske Anette Neuscheler otkrivali mogućnosti koje tijelo ima kroz pokrete. Također, istraživali su i proširili vlastiti repertoar pokreta. Eksperimentisali su sa mladi vlastitom kreativnošću i jezikom tijela, s različitim kvalitetama i vrstama kretanja.
Projekt se realizirao kroz ukupno osam radionica na kojima se eksperimentisalo sa ritmom i upotrebom prostora oko nas – individualno, u parovima ili grupama.Kroz raznovrsne vježbe, igre kretanja, kroz improvizaciju sa plesom i muzikom, polaznici radionica su razvijali svijest o svom tijelu i o prisutnosti svoga tijela kako bi kreativno izrazili sebe i kako bi našli svoj vlastiti jezik pokreta. U koreografiji "Sklupture koje plešu - Dancing sculptures" , koju su kreirali zajedno i izveli je u petak 17.01. u 14sati u Maloj školi svako od njih je bio jedan unikatan i važan dio cijelog šarenog pokretnog mozaika. Pokrenimo se, zaplešimo, izrazimo se i iskažimo se – poruka je svih polaznika nbovog projketa udruženja Narko NE!

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 5991

Jučer 7251

Ovaj Tjedan 13242

Ovaj Mjesec 99059

Ukupno 14107013

Currently are 140 guests and no members online