Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Najavljujemo – monodrama Ćorkan uskoro u Varešu

13 Tra 2016
969 times

Zahvaljujući angažmanu dvojice mladih Varešana Tarika Kovača i Alena Rahića Varešani će uskoro moći uživati u jednom lijepom

kulturnom događaju. Naime, u petak 28.02. u gradskoj kino dvorani poznati bh. glumac Haris Burina će izvesti svoju monodramu “Ćorkan”, rađenu po pripovijetki „Ćorkan i Švabica“ našeg nobelovca Ive Andrića.
Kako su nam rekli Tarik i Alen – njihova želja je oživjeti kulturnu ponudu našeg grada i potaknuti mlade da se aktivnije uključe u društveni život lokalne zajednice, a sve će im to biti lakše kroz osnivanje omladinske organizacije Aktivizija, čija je osnivačka skupština u pripremi. To je samo jedna od brojnih aktivnosti koju ovi mladi ljudi planiraju uraditi u Varešu u narednom razdoblju.
Kada je riječ o predstavi „Ćorkan“ koju je Haris Burina izveo preko 100 puta, sve je krenulo na nagovor Tarikovih i Alenovih prijatelja iz Kaknja iz Udruženja građana “Civilizacija”. Počeli su ozbiljni pregovori i razgovori i rezultat svega ćemo vidjeti u idući petak 28.02. u vareškoj kino dvorani.
Predstava počinje u 19 sati i 30 minuta, a ulaznice su već u prodaji po cijeni od 5 KM. Možete ih kupiti na sljedećim mjestima: u caffe baru “City”, caffe baru “Jazz in the house”, te trgovačkim radnjama “MPM 4” , “Fiko” i  “Dijana-Majdan”. Medijski pokrovitelji ovog projekta su Hrvatski radio Bobovac d.o.o Vareš i Kaportal.ba

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 3197

Jučer 7725

Ovaj Tjedan 46933

Ovaj Mjesec 206996

Ukupno 13991440

Currently are 115 guests and no members online