Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vareškim volonterima uručeni certifikati

14 Tra 2016
1570 times

Volonterke Udruženja Narko NE, naše sugrađanke Jasmina Pezo i Andrea Djaković, bile su dio 15-očlanog voloterskog

tima koji je iz Vareša bio prisutan na svečanosti povodom obilježavanja 12. godišnjice rada Udruženja. Svečanost je upriličena u subotu 06. prosinca 2014. godine u zgradi Franjevačkog međunarodnog studentskog centra u Sarajevu. Inače, Andrea je volonterka UG Narko NE već tri godine, a Jasmina dvije godine  i obje ističu da im je volonterski rad donio puno benefita . Pored Andree i Jasmine, na svečanosti su bili i: Ena Pezo, Emira Beganović, Azra Beganović, Amra Fazlić, Faruk Brkić, Mirza Kovač, Lana Ključanin, Elma Operta, Elma Šišić, Mirela Imamagić, Omer Purišević, Adnan Pilav i Belmina Pajt.
Na svečanosti je ukupno 184 volontera iz raznih gradova BiH dobilo prigodan certifikate o volonterskom djelovanju kroz razne projekte. Certifikate je uručio predsjednik Udruženja prof.dr. Ismet  Dizdarević, a prisutnima se obratila i dosadašnja direktorica udruženja s. Magdalena Schildknecht. Volonteri i volonterke Udruženju su na spomenutoj svečanosti predstavili 10 projekata u kojima su sudjelovali tijekom 2013. i 2014. godine, te su pričali o postignućima pojedinog projekta, o osobnim uspjesima i iskustvima koje su stekli tijekom volontiranja.
Kako su nam u radijskoj emisiji ispričale Andrea i Jasmina svečanost je otvorena predstavom "Naše da i naše ne", pripremljenom u okviru Intercity teatar projekta, koju su izveli srednjoškolci iz pet općina u BiH i koja ih je oduševila.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 2776

Jučer 10481

Ovaj Tjedan 37271

Ovaj Mjesec 123088

Ukupno 14131042

Currently are 236 guests and no members online