Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vareški zbor na susretu u katedrali

14 Tra 2016
1094 times

Članovi zbora vareške župe Sv. Mihovila sudjelovali su u subotu 18.travnja 2015. godine na XIII. susretu liturgijskih zborova Vrhbosanske

nadbiskupije. Susret je upriličen u sarajevskoj katedrali Srca Isusova. Susret je počeo slavljanjam sv. euharistije, a potom je održan koncert duhovne glazbe .Svaki zbor je nastupio s po dvije skladbe, a ukupno je sudjelovalo 11 zborova iz Sarajeva, Vareša, Luga – Brankovića, Bugojna, Dolca, Gromiljaka, Žepča, Uskoplja i Tuzle.
Vareški zbor predstavio se skladbama “Velik je Gospod Bog” i Zajednica vjere i života uz pratnju Željka Sertića na orguljama i pod ravnanjem s. Ružice Marijić. Kako doznajemo od sestre Ružice, nastup vareškog zbora je bio jako zapažen, za što su dobili brojne pohvale.
Spomenimo na kraju imena članica i članova zbora koji su nastupili u Sarajevu: Irena Antunović, Zrinka Bošnjak, Bernarda Čulić, Magdalena Dodik, Nada Drijenčić, Zdravko Dužnović, Olgica Erlbek, Anica Grgić, Branko Grgić, Vesna Hinger, Igor Hinger, Ana Bernarda Josipović, Anđa Kristić, Gordana Lukić, Matilda Marijanović, Kata Mirčić, Jelka Mrljić, Suzana Pravdić, Ruža Riđić, Željko Sertić i Paulina Šimić. (foto: Vesna Hinger)

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 1743

Jučer 8344

Ovaj Tjedan 17338

Ovaj Mjesec 103155

Ukupno 14111109

Currently are 114 guests and no members online