Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Predstava "Ljubav će vas vratiti vašoj kući"

10 Tra 2016
1943 times

Mala skola iz Varesa, vec treću godinu za redom organizira Dramske radionice kako bi vareškoj djeci ponudili sadržajnije

vanškolske aktivnosti. Projekt je započet u svibnju ove godine i na audiciju se prijavilo oko 5o-ak djece. Voditelji radionice Slaven Vidak i Alena Džebo-Hećo održali su sa djecom iz Osnovne škole Vareš 40 susreta na kojima su izučavali osnove scenske igre. Dvadeset petero djece, podijeljenih u 3 dobne skupine kroz ta tri mjeseca upoznalo se sa najvažnijim elementima glume. Ovih dana Dramska radionica- Eko teatar - ulazi u svoju završnu fazu. Rezultat tromjesečnog rada je predstava pod nazivom "Ljubav će vas vratiti vašoj kuci" koja je  premijerno izvedena večeras 1.9.2012 u 20 sati u dvorani Male škole časnih sestara. Tekst za predstavu napisao je Emir Zametica, za kostime se pobrinula Emina Sulejmani, a koreografije je sa djecom uvježbala Jovana Milosavljevic. Dvorana Male škole bila je ispunjena do posljednjeg mjesta, a roditelji i građani Vareša imali su što vidjeti. Ovaj kulturni događaj pokazuje da u Varešu ima potencijala u mladima koji su zainteresirani za glumu. Na kraju predstave voditelj radionice Slaven Vidak zahvalio se svima na dolasku i rekao da već ima zainteresiranih gradova koji bi željeli pogledati ovu predstavu. Nadajmo se da će ovo biti odskočna daska za Vareš i naše najmlađe. Predstava će biti ponovljena u petak 07.09.2012. godine.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 1181

Jučer 8939

Ovaj Tjedan 37192

Ovaj Mjesec 197255

Ukupno 13981699

Currently are 154 guests and no members online