Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Održana maturalna zabava

10 Tra 2016
2021 times

Generacija vareških maturanata 2010./2011. godine u srijedu navečer (25.05.2011.) imala je maturalnu zabavu. Za učenicu generacije izabrana je

Sonja Brković, maturantica opće gimnazije. Nakon šetnje glavnom gradskom ulicom predvođeni razrednicima prof. Nerminom Librićem i prof. Marinelom Jelić, te direktorom MSŠ Nordbat2 prof. Damirom Petrovićem i fotografiranja sa svojim profesorima, prijateljima i ponosnim članovima obitelji, maturanti su do zore slavili završetak najljepšeg i najbezbrižnijeg dijela života u disco clubu Camapri u Varešu. Odjeveni u svečane toalete svi ti mladi ljudi, s osmijehom na licu i dozom samouvjerenosti, prepustili su se emocijama i započeli slavlje još na ulici, a slavlje im nije uspjelo pokvariti ni kišno vrijeme ni bilo što drugo. Jasno je da je to bilo njihova večer - večer kada je sve dozvoljeno, jer poslije njega za mnoge slijedi mukotrpno učenje za prijemne ispite za upis na fakultet, potraga za poslom ili ulazak u brak i stvaranje obitelji. Sve to, ma koliko im se sada činilo lako, nosi sa sobom velike probleme i brige, pa je opravdano što su se uz pjesmu, igru i smijeh pripremili za ono što slijedi.  Redakcija radio Bobovca upućuje najiskrenije čestitke svim maturantima koji su napustili srednjoškolske klupe i zakoračili u život velikim koracima.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 1588

Jučer 6946

Ovaj Tjedan 20475

Ovaj Mjesec 180538

Ukupno 13964982

Currently are 80 guests and no members online