Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Održan susret sa „Svjetlom riječi“

10 Tra 2016
1931 times

Kao dar  redakcije Svjetla riječi Varešu i zahvala svima koji prate i čitaju ovaj mjesečnik u velikoj dvorani općine Vareš u subotu

05. ožujka 2011. godine održan je Susret sa Svjetlom riječi, izdavačkom kućom Franjevačke provincije Bosne Srebrene. O Svjetlu riječi govorili su: Boško Andrić, spisatelj iz Vijake, fra Drago Bojić, zamjenik glavnog urednika revije, književnik Enver Kazaz i član uredništva Boris Divković, koji je moderirao cijeli događaj. Posebno zanimljivo bilo je izlaganje Boška Andrića, koji je o Svjetlu riječi govorio iz perspektive dugogodišnjeg čitatelja i povremenog suradnika naglasivši važne karakteristike koje Svjetlo riječi čine zanimljivim štivom, te prepričavši niz dogodovština iz vijačkog kraja vezanih za čitanje vjerskog tiska.Program su svojim nastupom uljepšali članovi Dječjeg župnog zbora pod ravnanjem sestre Ružice Marijić, a po završetku promocije u holu općine organizirano je druženje. Svi posjetiteljisu na dar dobili primjerak Svjetla riječi za mjesec ožujak, a za svoju kućnu biblioteku mogli su nabaviti knjige iz izdavačku djelatnost Franjevačkog medijskog centra po promotivnim cijenama.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 788

Jučer 7978

Ovaj Tjedan 35093

Ovaj Mjesec 125502

Ukupno 13909946

Currently are 253 guests and no members online