Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Posjet snimatelja iz Francuske

10 Tra 2016
8118 times

Dana 14.09.2010. u našem studiju ugostili smo goste iz Francuske .Gospodin Sebastijan K.  novinar iz Francuske već dugi niz godina dolazi u

Bosnu, i na taj način usavršava naš jezik, ove godine inspiriran knjigom Svetlane Broz „Dobri ljudi u vremenu zla“ prvi put dolazi u Vareš kako bi snimio dokumentarni film, u kojem će biti ne samo oni Varešani koji se spominju u knjizi, nego i ostali građani Vareša koji imaju neku interesantnu priču, kao i mlade osobe. S njim u pratnji je i Loran D., snimatelj također iz francuske, koji je prvi put u našem gradu, i inače u Bosni, i kako kaže oduševljen je naročiti gostoprimstvom građana s kojima se do sada susreo. Po dolasku za smještaj su se obratili Daliboru Joziću iz turist info centra, ali kako je bilo kasno navečer se nisu mogli naći prenoćište Dalibor ih je odveo na Ivančevo, te će kod njega ostati 15-dana koliko im je i potrebno da završe posao kojim su došli. Po dolasku susreli su se i sa načelnikom naše općine koji je obećao da će podržati ovaj njihov projekt i da se mogu obratiti ako im bilo što bude potrebno. Razgovor poslušajte u našem podcastu.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 939

Jučer 7978

Ovaj Tjedan 35244

Ovaj Mjesec 125653

Ukupno 13910097

Currently are 247 guests and no members online