Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ekskluzivno – Angelina Jolie posjetila Vareš!!!

10 Tra 2016
10672 times

U subotu 21.kolovoza 2010. godine u popodnevnim satima općinu Vareš posjetila je hollywoodska zvijezda Angelina Jolie. Posjet je nažalost bio ovijen velom tajne,

tako da je za njega znala samo nekolicina stanovnika našeg grada. Kako doznajemo Angelina je u pratnji filmskog producenta iz Sarajeva obišla nekoliko lokacija na području vareške općine na kojima bi se mogao snimati njezin novi film koji će popularna glumica i humanitarka djelomice snimati i u Bosni i Hercegovini. Potankosti o filmskom projektu na kojemu Angelina Jolie kani raditi zasad nisu poznate, no mediji nagađaju da će biti riječ o prvom filmu koji će sama režirati i čija će radnja biti vezana uz prostor bivše Jugoslavije. Navodno je o tome neslužbeno razgovarala s predstavnicima nekih producentskih kuća iz BiH. Informaciju o detaljima navedenog posjeta i pored najbolje volje nismo uspjeli dobiti. Kao što je poznato, Vareš je uvijek bio omiljena destinacija filmskim redateljima, i bezbroj filmova je snimljeno baš u Varešu, što prijeratnih, što poslijeratnih, doduše tematika filmova je uvijek bila socijalnog ili ratnog karaktera što nam baš i nije činjenica kojom se možemo pohvaliti. Nadati se samo da će se gradske vlasti potruditi i naći načina za zaraditi nešto novca na iznajmljivanju naših potencijala zanimljivih ljudima iz svijeta filma.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 891

Jučer 6416

Ovaj Tjedan 891

Ovaj Mjesec 211106

Ukupno 13995550

Currently are 167 guests and no members online