Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

„Čupo pjeva hitove“ uskoro u prodaji!

10 Tra 2016
9336 times

Uvijek nas vesele uspjesi ljudi iz vareša gdje god bili i čime god se bavili. U narednim rečenicama želimo predstaviti jedan glazbeni uspjeh. Naime, naš bivši sugrađanin

Jasenko Vijačkić koji danas živi u Nizozemskoj uskoro izdaje svoj CD pod nazivom „Čupo pjeva hitove" . Na CD-u se nalazi 15 obrada domaćih hitovi (od Gibonnija i Crvene jabuke do Halida Bešlića) i ne samo to, tu si bonus pjesme: Oćevija moj zavičaj koju je Čupo posvetio svom rodnom kraju, potom pjesma Zvijezde nad Varešom  u izvedbi mlade Jana Šoljak,  te instrumentalne izvedbe Bembaša i latino instrumental, koje na gitari izvodi Darko Šimić Šimke, Varešanin sa zagrebačkom adresom.
Dakle, kupovinom CD-a uživat ćete u 80 minuta jako dobre glazbe. Narudžbe i predbilježbe možete izvršiti javljanjem na Jasenkov mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Upute za plaćanje i detalje vezane za način isporuke ćete dobiti kada pošaljete upit.
Doznajemo da već postoji veliko zanimanje za Jasenkov CD, čija je naklada ograničena, zato požurite! Pjesme s CD- a naći će svakako svoje posebno mjesto u programu Hrvatskog radija Bobovac Vareš, a ovim putem ekipa radija Jasenku upućuje iskrene čestitke.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 2163

Jučer 8185

Ovaj Tjedan 29235

Ovaj Mjesec 189298

Ukupno 13973742

Currently are 96 guests and no members online