Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Akcija čišćenja snijega, nastavak sutra

10 Tra 2016
1922 times

Jutros (07.02.2012.godine) od 9 sati u Varešu traje akcija čišćenja snijega koju je organizirao Općinski stožer civilne zaštite

Vareš. Na akciju se odazvalo 40-ak pripadnika civilne zaštite, vatrogasaca, Crvenog križa i Foruma mladih SDP-a Vareš, te pripadnici Policijske stanice Vareš. Po našim procjenama do 13 sati priključio i veći broj naših sugrađanki i sugrađana, tako da je ukupna brojka po našim procjenama bila oko 100 volontera. Ekipe su bile podijeljene na tri dijela, prvi su čistile dionicu od zgrade općine do mosta na pijaci, drugi su čistili trotoare od mosta na pijaci do kamenog mosta, a treći  trotoare od zgrade policijske stanice Vareš do kamenog mosta. Do 13 sati očišćena je kompletna dionica od zgrade policijske stanice do ureda za zapošljavanje.
Akcija čišćenja snijega će se nastaviti i sutra od 10 sati, a zborno mjesto je ulica Zvijezda kod Jojića mosta. Dodajmo da su studenti - volonteri Crvenog križa Vareš odnijeli čaj i kekse za sudionike akcije čišćenja, vlasnici poduzeća MPM Marošević za sve su pripremili sendviče i pite, osvježenje za njih pripremili i sugrađani. S ponosom možemo reći da je akcija uspjela, da je ova elementarna nepogodna zbližila i povezala sve Varešane i da su zajedničkim snagama krenuli u stvaranje normalnijih životnih uvjeta u Varešu. U gradu je najtraženiji artikl, pored osnovnih prehrambenih namirnica, lopata, a sve zalihe su rasprodane u rekordnom roku. Također u razgovoru s lokalnim trgovcima doznajemo da Varešani ovih dana u većoj količini kupuju brašno, kruh i pekarske proizvode, te voće.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 3068

Jučer 8185

Ovaj Tjedan 30140

Ovaj Mjesec 190203

Ukupno 13974647

Currently are 100 guests and no members online