Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Poslodavci dužni MUP-u dostaviti popis osoba angažiranih u vrijeme zabrane kretanja

25 Ožu 2020
1627 times

U cilju omogućavanja dolaska i odlaska radnika sa posla na posao, kao i nesmetanog kretanja osoba angažiranih

u organima, službama i institucijama za praćenje i borbu protiv koronavirusta dozvoljava se kretanje tim osobama i u ograničeno vrijeme na području Zeničko-dobojskog kantona i to u potrebnom vremenu u svrhu izvršavanja posla i zadatka.

Zadužuju se poslodavci i nadležni rukovoditelji organa, službi i institucija za praćenje i borbu protiv koronavirusa da sačine popis radnika i angažiranih osoba i isti dostave Ministarstvu unutarnjih poslova radi kontrole. Do dostavljanja popisa kao dokaz o angažiranosti radnika i osoba služit će propusnice, legitimacije, potvrde i iskaznice navedenih poslodavaca, organa i institucija.

Za koordinaciju sačinjavanja popisa zadužuju se: Gradski/općinski stožeri civilne zaštite, a kontrolu realiziranja ove naredbe vršit će Ministarstvo unutarnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.
Naredba stupa na snagu danom donošenja, od kada se i primjenjuje, i traje do daljnjeg, a rok za dostavljanje popisa je 7 dana od dana donošenja.

Zapovjednik stožera
Arnel Isak

Napomena: Poslodavci sa podurčja općine Vareš dužni su navedeni popis dostaviti u Policijsku stanicu Vareš.

Last modified on Četvrtak, 26 Ožujak 2020 09:14
Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 10037

Jučer 7978

Ovaj Tjedan 44342

Ovaj Mjesec 134751

Ukupno 13919195

Currently are 228 guests and no members online