Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Obavijest o polaganju optičkih i energetskih kabela za kompaniju Eastern Mining

24 Ožu 2023
920 times

Budući da privredno društvo Eastern Mining d.o.o. u skladu sa svojom poslovnom praksom naglasak stavlja na transparentan

odnos sa lokalnom zajednicom, ovim putem želimo da Vas obavijestimo da u narednom periodu kompanija Eastern Mining počinje radove na projektu polaganja energetskih i optičkih kablova na lokaciji od Vareš Majdana do Igrišta. Navedeni radovi će se vršiti po LOT-ovima, odnosno po sekcijama.

S tim u vezi, obavještavamo Vas da će dana 27.3.2023. godine (ponedjeljak), početi radovi na polaganju energetskih i optičkih kablova 35kV za napajanje rudnika Rupice na dionici od Vareš Majdana do ulice Pruga (LOT 5).

Prema dinamici radova nije planirano potpuno obustavljanje saobraćaja izuzev dijelova dionice gdje zbog prirode poslova saobraćanje će biti preusmjereno jednom kolovoznom trakom. Signalizacija radova na navedenoj lokaciji bit će izvršena propisno, prema projektnoj dokumentaciji, a planirani vremenski okvir izvođenja radova je mjesec dana od dana započinjanja.

Planirani radovi će se izvršiti u narednom periodu i to u vremenskom okviru od mjesec dana.

Radove će izvoditi kompanija Eding Telecom d.o.o. sa svojim kooperantima.

 

Rate this item
(2 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 5138

Jučer 4277

Ovaj Tjedan 34533

Ovaj Mjesec 20230

Ukupno 12391235

Currently are 57 guests and no members online