Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Obavijest i upozorenje o opasnostima kretanja pružnom infrastrukturom

24 Ruj 2024
544 times

Budući da privredno društvo Adriatic Metals BH d.o.o. u skladu sa svojom poslovnom praksom poseban naglasak stavlja na sigurnost

stanovništva i lokalne zajednice, ovim putem Vas obavještavamo i ukazujemo na opasnosti koje donosi kretanje pružnom infrastrukturom.

U posljednje vrijeme svjedočimo sve većem broju pješaka koji rekreativno hodaju ili se zadržavaju na željezničkoj pruzi, nesvjesni opasnosti koje takvo ponašanje nosi. Željeznički promet na području Vareš Majdan - Podlugovi se svakodnevno intenzivira uslijed povećanja operativnih aktivnosti Adriatic Metals BH, što sa sobom nosi i rizik od potencijalnih kontakata sa stanovništvom.

Hodanje po pruzi, kao i prelaženje iste van propisno obilježenih mjesta prelaza, odnosno na nedozvoljenim mjestima, ne samo da je zabranjeno, nego je i izuzetno opasno. Apeliramo na sve sugrađane da se pridržavaju pravila i kreću isključivo obilježenim pješačkim stazama.

Osobna odgovornost za sigurnost je ključna — pješaci u željezničkom području su odgovorni za osobnu, kao i sigurnost željezničkog prometa. Molimo naše sugrađane da budu svjesni opasnosti i da se odgovorno ponašaju, kako bismo svi zajedno osigurali sigurnost u prometu.

Zahvaljujemo se na razumijevanju, a za sva pitanja ili nejasnoće, možete se obratiti Koordinatoru za društveno odgovorno upravljanje, Harisu Muftiću, putem telefonskog broja 061/031-964 ili putem email adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 1840

Jučer 9250

Ovaj Tjedan 41499

Ovaj Mjesec 192662

Ukupno 15216923

Currently are one guest and no members online