Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Ponedjeljak, 27 Rujan 2021

Mladi volonteri Crvenog križa Vareš su u subotu, 25. rujna 2021. godine organizirali humanitarnu akciju za prikupljanje sredstava za liječenje djevojčice Asje Mahmutović iz Dabravina.

Prodavali su kolače, čokoladne kiflice, vanilice, šubarice, oblatne, kuglice, kremaste kolače -sve prelijepo za oko i preukusno, unikatni nakit koji su dobili i nakit koji su volonteri pravili, čestitke, privjeske, plišane igračke, domaći sok, a tu je bila i kutija za dobrovoljne priloge.

Odziv sugrađana bio je veliki i tijekom 4 sata akcije prikupljeno je ukupno 857,45 KM. Prikupljeni novac je odmah uručen članicama Udruženja žena Narcis Dabravine, koje su prve pokrenule akciju za malu Asju.

Atmosfera je tijekom akcije bila vesela, Karla Malbašić je malo svirala i pjevala, te tako dodatno animirala ljude da se uključe u akciju.
Iz Crvenog križa Vareš ističu da su prezadovoljni akcijom i zahvaljuju se sim sugrađanima koji su se uključili i podržali akciju svojim prilozima.

Zahvalnost izražavaju i Sameli Ahmedović i Dženiti Abadžija za domaće kolače, Elvedini Hafizović Velić na unikatnom nakitu, JKP Vareš za mjesto i stol na pijaci, te redakciji Hrvatskog radija Bobovac za medijsku podršku.
Veliko hvala mladim volonterima i njihovim roditeljima na trudu, predsjednici Enisa Musa i tajnici Fatimi Hani Čerenić na podršci i savjetima, kažu mladi volonteri na kraju.

Također treba spomenuti da su se mladima iz Crvenog križa Vareš pridružili članovi benda Lazy River Sanjin Babović i Ivica Grgić s prodajom karti za koncert u Radničkom domu 04.10.2021. u iste svrhe. SVI ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVE!

Čestitamo na uspješnoj akciji! Za jedan mali Vareš i ljude vareške bravo!

  • CK-za-Asju-7
  • CK-za-Asju-6
  • CK-za-Asju-5
  • CK-za-Asju-4
  • CK-za-Asju-3
  • CK-za-Asju-2



Published in Društvo

Nakon incidenta s rušenjem jarbola i uklanjanja zastave kod spomenika žrtvama domovinskog rata, oglasio se načelnik Zdravko Marošević...

Published in Podcast

Služba za odnose sa javnošću i informisanje kupaca  Podružnice“ Elektrodistribucija” Zenica, obavještava kupce da će dana 28.09.2021.(utorak)

Published in Nove Vijesti

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 3584

Jučer 7986

Ovaj Tjedan 24877

Ovaj Mjesec 191532

Ukupno 13758684

Currently are 157 guests and no members online