Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Siječanjski forum sigurnosti

10 Tra 2016
1714 times

Dana 24.01.2012. godine održan je prvi ovogodišnji forum sigurnosti. Pored načelnika policije Mehe Bajrića,

sastanku su prisustvovali i predstavnici općine,Osnovnih i Srednje škole, predstavnici roditelja i Mjesnih zajednica. Načelnik policije iznio je podatke o stanju sigurnosti u proteklih mjesec dana, točnije za mjesec prosinac 2011. godine. Stanje je po načelnikovim riječima zadovoljavajuće što se tiče sigurnosti jer nije bilo težih slučajeva kriminala, a
smanjen je i broj prekršaja u odnosu na prethodni mjesec. Ponovno je apelirao na građane da se što više uključe i pomognu rad policije prijavljivanjem počinitelja prekršaja ili sumnjivih osoba jer je to jedini način da policija odradi svoje aktivnosti do kraja.  Akcent je stavljen na zimsko razdoblje i na čišćenje prometnica, radi parkiranja osobnih automobila na mjestima koje treba očistiti. Nažalost, u pojedinim slučajevima policija je nemoćna jer se ponekad vlasnici automobila ne mogu odmah pronaći. Razgovaralo se i o stanju u školama i o maloljetničkoj delikvenciji. Samo uz suradnju roditelja svi ovi oblici mogu se na najlakši način spriječiti, pa će u narednom razdoblju biti održan sastanak sa roditeljima nižih razreda i bit će im prikazana prezentacija na ovu temu.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 529

Jučer 6277

Ovaj Tjedan 12942

Ovaj Mjesec 49923

Ukupno 14057877

Currently are 135 guests and no members online