Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ambasadorica Švedske Johanna Strömquist posjetila Vareš

10 Svi 2023
1015 times

U posjeti općini Vareš danas, 09.05.2023. godine bila je ambasadorica Švedske Johanna Strömquist,

gdje je razgovarala s načelnikom Zdravkom Maroševićem o budućim aktivnostima u Varešu.

Nakon radnog sastanka u izjavi za radio Bobovac ambasadorica je rekla: „Jako mi je drago što ponovno imam priliku posjetiti Vareš i ponovno se susresti s načelnikom općine i predstavnicom civilnog društva. Postoje dva razloga moje posjete, prvi je, što sam željela dovesti moje kolege iz ambasade da se upoznaju sa načelnikom općine i sa Adisom i  da od njih saznaju o tome kako vlasti u Varešu i građani rade, koje aktivnosti provode, a koja su vezana za pitanja pomirenja.

Kada predstavnici međunarodne zajednice govore o tome kako krenuti naprijed, kako napraviti dobre stvari, uvijek se kao dobar primjer navodi općina Vareš. Zaista nam je danas bilo od koristi da bolje i detaljnije saznamo kako je moguće sve to sprovesti u vašoj lokalnoj zajednici, a također jako nam je drago da su određene investicije počele da stižu, a što će se primijetiti u stvaranju bolje atmosfere ovdje. Drugi razlog je, 20.05.2023. godine će mnogi pripadnici nordijskog bataljona iz devedesetih godina doći u Vareš u posjetu. Zaista sam bila jako ponosna što sam čula samo pozitivno, na koji način su se ponašali i radili pripadnici nordijskog bataljona i kako su se ponašali prema stanovnicima Vareša“, rekla je u svojoj izjavi ambasadorica.

O ovim aktivnostima bit ćete upoznati putem radio Bobovca. 

Svedjanka-1
Svedjanka-2
Svedjanka-3
Svedjanka-4
Svedjanka-5
Svedjanka-7
Svedjanka-6
Svedjanka-8
Svedjanka-9

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 2650

Jučer 6946

Ovaj Tjedan 21537

Ovaj Mjesec 181600

Ukupno 13966044

Currently are 129 guests and no members online