Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Taekwondo borac Patrik Bogeljić osvojio srebro u Njemačkoj

14 Tra 2016
8117 times

Vareš je ovih dana u samom sportskom vrhu, jer talentirana vareška sportska mladost donosi medalje u rodni grad gdje god odu na natjecanja.

Novi uspjeh postigao je naš sugrađanin 13-ogodišnji Patrik Bogeljić, član taekwondo kluba Bosna iz Visokog. Patrik je osvojio srebrenu medalju na 30. internacionalnom pokal natjecanju u taekwondou , održanom 05.i 06. prosinca 2015. godine u gradu Sindelfingenu u Njemačkoj. Ostvario je dvije pobjede, a u borbi za zlatnu medalju je izgubio. Kako nam je Patrik rekao, na ovom natjecanju bilo je preko 800 natjecatelja iz 16 država i iz 70 različitih klubova. Inače, Tim Bosna na Internacionalnom turniru Park Pokal u Njemačkoj je osvojio pehar za treće mjesto ekipno. Bravo!
Na put su članovi taekwondo kluba Bosna, njih 15, iz krenuli 03. prosinca iz Visokog predvođeni trenerom Edinom Kajevićem - Kajom. Smješteni su bili u džematu Islamske zajednice u Sindelfingenu i imali su srdačnu dobrodošlicu. Domaćini su pazili na svaku sitnicu kako bi se mladi sportaši osjećali što ljepše i ugodnije, osim udobnog smještaja i ukusne hrane, pokazali su djeci grad i obližnji shoping centar. Ovom prilikom roditelji djece koja su bila na natjecanju upućuju iskrenu zahvalnost predstavnicima džemata Sindelfingen.
Prepuni lijepih utisaka, s 9 osvojenih medalja i peharom za treće mjesto ekipno u BiH su se vratili u utorak 08.prosinca u prijepodnevnim satima. Pored Patrika Bogeljića, na natjecanju su bila još dva Varešanina Matej Bogeljić i Asmir Hrvat. Što još reći za kraj , osim – iskrene čestitke Patrik!

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 1459

Jučer 6416

Ovaj Tjedan 1459

Ovaj Mjesec 211674

Ukupno 13996118

Currently are 169 guests and no members online