Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Održana Skupština NK Vareš

28 Stu 2016
5471 times

U velikoj dvorani općine Vareš u četvrtak 24. studenog održana je Skupština NK

Vareš. Skupštinu je otvorio dosadašnji tajnik i v.d. predsjednika Skupštine Ilhan Šišić i upoznao prisutne, njih oko 50-ak, o aktualnom stanju u NK Vareš i razlozima sazivanja Skupštine.

Potom se prisutnima obratio i načelnik Općine Vareš Zdravko Marošević koji je ulio dozu optimizma u bolje dane za NK Vareš i poručio:" Sport je odlika čovjeka, simbol prijateljstva, rada i reda. Ja vas molim ostavimo iza sebe sve negativno od prošlosti.  Vraćat ćemo se u prošlost sjećajući se uspjeha i ponosa NK Vareš i Vareša u cjelini. To je ono na što danas imamo pravo. Krenimo nekim novim putem, u neke nove sportske pobjede, a pobjeda je i ovo što smo danas ovdje. Pobjeda će biti i sutra kad osposobimo stadion NK Vareš i kada djeca i omladina ponovno budu igrala tu".

Načelnik Marošević je prihvatio mjesto predsjednika UO NK Vareš i obećao svoju punu potporu i zalaganje kako bi se stadion NK Vareš, koji je danas bez tribina i ograde, do idućeg ljeta doveo u zadovoljavajuće stanje i ujedno omogućio igranje utakmica u povodu obilježavanja 90. obljetnice od utemeljenja NK Vareš.

U daljem radu Skupštine razriješen je dužnosti bivši predsjednik Skupštine Mirza Ajanović, te članovi Upravnog odbora Muris Parić (predsjednik), Ilhan Šišić (tajnik), Milomir Marošević, Nikola Šimić, Amir Ajanović i Nusret Muftić i Amir Memić.

U novo vodstvo NK Vareš izabrani su: Ilhan Šišić - predsjednik Skupštine, te članovi UO: Zdravko Marošević - predsjednik, Mario Mirčić, Mugdim Imamagić, Slobodan Malić, Ibrahim Sirotanović, Mario Marošević i Malik Likić.
Istaknuto je da je cilj održavanja Skupštine bio krenuti s mrtve točke i pokrenuti ponovno rad NK Vareš. U tom cilju novi Upravni odbor kluba će u što skorije vrijeme održati prvi radni sastanak i donijeti određene zaključke. (foto M. Marijanović)

NKVares
NKVares1

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 4910

Jučer 8185

Ovaj Tjedan 31982

Ovaj Mjesec 192045

Ukupno 13976489

Currently are 136 guests and no members online