Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Predstavnici NK Vareš u Vladi ZDK

16 Velj 2017
3441 times

U srijedu 15. veljače 2017. godine izaslanstvo NK Vareš

u sastavu Mugdin Imamagić i Ilhan Šišić boravili su u Zenici u sjedištu Vlade Ze-do kantona, gdje su razgovarali o konkretnim vidovima pomoći i potpore u radu nogometnog kluba.

Domaćin sastanka bio je ministar Ministarstva za rad, socijalnu politiku i izbjeglice Fahrudin Brkić, a pored njega u razgovorima su još sudjelovali ministar Ministarstva za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline Nurđehan Šahinović i ministar Ministarstva za obrazovanje, nauku, kulturu i sport Mensur Sinanović.

Čelnici NK Vareš su resornim ministrima prezentirali aktualne informacije vezane za obilježavanje 90. obljetnice osnutka kluba, te planove rekonstrukcije i sanacije stadiona u Vareš Majdanu koji je izvan funkcije od 2013. godine. Osnovna želja uprave NK Vareš dostojno obilježavanje značajnog jubileja kluba, kao i omogućavanje dobrih uvjeti za treninge i igranje utakmica svim generacijama Varešana, od pionira do seniora.

Kako doznajemo, razgovori u Zenici su protekli u ugodnoj atmosferi s nekoliko konstruktivnih prijedloga, te bi u narednim mjesecima trebala uslijediti i konkretna potpora NK Vareš.

Inače, konkretnu potporu NK Vareš već su pružili Varešani koji sada žive u Nizozemskoj. Iz NK Vareš se srdačno zahvaljuju Svjetlani i Hrvoji Džoja na donaciji od 50 eura, te braći Zoranu i Brani Semunović na donaciji u iznosu od 100 KM. Osim toga, ovih dana u klub je stigla i donaciji NK "Zvijezda" Gradačac  od 20 kompleta šuškavaca, na čemu se uprava NK Vareš također zahvaljuje.

nkvareszdk2
nkvareszdk1

Last modified on Četvrtak, 16 Veljača 2017 13:24
Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 13

Jučer 6946

Ovaj Tjedan 18900

Ovaj Mjesec 178963

Ukupno 13963407

Currently are 95 guests and no members online