Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Održan 1. karate kup

10 Tra 2016
2286 times

U organizaciji Karate kluba Vareš u sportskoj dvorani Osnovne škole Vareš u subotu 04.06.2011. godine održan je

1. karate kup Vareš 2011. Na natjecanju je sudjelovalo 12 ekipa iz sljedećih gradova Bosne i Hercegovine: Sarajevo, Zenica, Visoko, Breza, Kiseljak, Kreševo, Fojnica, Mostar, Stolac i Vareš. Ukupno je sudjeluovalo130 natjecatelja, dječaka i djevojčica koji su pokazali svoje karate umijeće brojnim gledateljima u tri discipline: kate pojedinačno, kate ekipno i borbe. Na otvorenju je prisutne pozdravio Nedžib Đozo, predsjednik Upravnog odbora Karate saveza Federacije BiH i selektor muške karate reprezentacije BiH, koji je izrazio zadovoljstvo zbog današnjeg natjecanja u Varešu i naglasio koliko je važno da se mladi bave bilo kakvim sportom. Potom se prisutnima u ime organizatora obratio Sedin Bisić, predsjednik Upravnog odbora Karate kluba Vareš i načelnik vareške općine Hamdo Fatić. Regularnost natjecanja je pratilo i 10 sudaca, delegati i liječnička ekipa.
A sada nekoliko riječi o rezultatima natjecanja kada su članovi ekipi Karate kluba Vareš u pitanju: u pojedinačnoj konkurenciji osvojili su ukupno 17 medalja - 8 zlatnih medalja (Leo Dodik, Azra Muftić, Iman Bisić 2 medalje, Šeherzada Operta 2 medalje, Emina Botić 2 medalje, Elma Kevrić Amra Fazlić i Arnela Operta), 3 srebrne (Dženita Alajmović, Lamija Bisić, Rusmira Kadrić) i 6 brončanih odličja (Matija Kokor, Ema Hinger, Saliha Mustafić, Arijana Klančević, Indira Likić, Edina Operta). U ekipnoj konkurenciji vareški karatisti osvojili su 3 zlata, 3 srebra i 1 broncu. Zbog ove žetve medalja vareški karatisti su proglašeni i za najbolji klub natjecanja, a u ime redakcije radio Bobovca  sve čestitke ekipi Karate kluba Vareš na osvojenom peharu i puno uspjeha na budućim natjecanjima!

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 7285

Jučer 7986

Ovaj Tjedan 28578

Ovaj Mjesec 195233

Ukupno 13762385

Currently are one guest and no members online