Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vareški biciklisti od Vareša do Slapova Kravice

10 Tra 2016
2847 times

U organizaciji Biciklističkog kluba Mostar i Kluba Ekstremnih Sportova Perun Valium - Vareš MTB ekipa KES Perun Va sudjelovala je na MTB vožnji

Mostar - Slapovi Kravice. Ekipa je na biciklističku utrku krenula u nedjelju 18.03.2012. godine u ranim jutarnjim satima s 3 vozila. U oba pravca biciklisti su prešli  110 kilometara u oba pravca, vozili su najvećim dijelom po asfaltu i nešto manje po makadamu. Vožnje je trajala oko 6 sati (računajući samo vožnje), a prosječna brzina iznosila je od 18 do 22 km/h. Vremenska prognoza je također bila na strani biciklista, vrijeme je bilo sunčano i toplo. Sudionici iz Vareša su bili:  Mirza Zec, Velimir Gavran, Damir Grabovac, Laris Hodžić, Igor Šimić, Nikola Jačimovski, Laris Abadžija, Mustafa Zubača, Edin Zubača, Dženan Sadiković, Branko Romić (vozač) i Husnija Mahmutović (vozač). Sponzori odlaska na Slapove Kravice bili su   Općina Vareš i poduzeće Profitex Vareš. Glavni organizator odlaska na Slapove Kravice bio je Biciklistički klub Mostar,a vođe puta su bili njihovi članovi Mario Marić i Zlatan Marić i ovom prilikom im se vareški biciklisti zahvaljuju na dobro odrađenom poslu. Dodajmo da se mostarskim i vareškim biciklistima na ovoj vožnji pridružio i MTB klub iz Kiseljaka. Dakle, sezona je otvorena, a vjerujemo da je pred vareškim biciklistima još puno dionica koje će savladati i da ćemo o svim tim poduhvatima pisati i na našem portalu. (Zahvaljujemo Mirzi Zecu na ustupljenim fotografijama)

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 8688

Jučer 8185

Ovaj Tjedan 35760

Ovaj Mjesec 195823

Ukupno 13980267

Currently are 97 guests and no members online