Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

KK Vareš na međunarodnom prvenstvu u Mostaru‏, spremni za Sloveniju

10 Tra 2016
7779 times

Članovi Karate kluba Vareš nastupili su na Međunarodnom prvenstvu Mostar 2013., koje je održano dana 16.03.2013.godine.,

a kojim je domaćin Karate klub „Mostar“ obilježio 45 godina postojanja. Naš klub je predstavljalo 5 ekipa koje su nastupile u nekoliko natjecateljskih disciplina u različitim uzrasnim kategorijama. Ovo natjecanje će pamtiti po jakoj konkurenciji ekipa iz Bosne i Hercegovine i iz nekoliko susjednih država, Srbije, Slovenije, Hrvatske i Njemačke, a riječ je o sljedećim klubovima - Bjelopoljac-Mostar, Bregava-Stolac, Centar-Sarajevo. Crvena zvezda-Beograd, Čačak-Čačak, Fudokan-Visoko, Fudokan-Fojnica, Fudoshin-Kiseljak, Gard-Zenica, Kumite-Zenica, Leotar plus-Trebinje, Niko-Zenica i Petrina-Bibinje, Romanija-Pale, Vareš-Vareš, Znashin-Kreševo, Visoko-Visoko, Mostar-Mostar, te reprezentacija Slovenije, reprezentacija BIH, predstavnici Njemačke.
Natjecanje su pratili i veliki majstori karatea Ilija Jorga 10 DAN i njegov brat Vladimir Jorga 9 dan. U pojedinačnoj  konurenciji vareški karatisti postigli su sljedeće rezultate : Nikolina Vidović, Emina Botić,  Amra Fazlić -3. mjesto, Matija Kokor - 2x3. mjesto (kate i tehnika) ; Lamija i Iman Bisić - 2. mjesto i  Marina Milanovski - 1. mjesto (tehnika). Ekipna konkurencija je bila jako uspješna za naše Varešane, i to:
Vareš (Nikolina Vidović, Ema Hinger, Anja Božić)- 1. mjesto;
Vareš 1 (Iman Bisić, Operta Šeherzada, Emina Botić) - 1. mjesto;
Vareš 2 (Lamija Bisić, Amra Fazlić, Arijana Klančević)- 2. mjesto;
Vareš 3 ( Edina Operta, Rusmira Kadrić, Arnela Operta)- 1. mjesto;
Vareš 4 (Amra Fazlić, Nudžejma Kovačević, Iva Pogarčić)- 1. mjesto;
Vareš 5 (Antonio Matić, Kristijan Čuraković, Matija Kokor)- 3. mjesto;
Sa zadovoljstvom najavljujemo i naredno natjecanje međunarodnog karaktera na kojem će sudjelovati članovi Karate kluba Vareš i za koje naporno treniraju ovih dana. Riječ je o Internacionalnom natjecanju "TOLMIN CUP 2013" Slovenija koje ce se odrzati 07.04.2013 godine u Tolminu u Sloveniji. Uz podršku načelnika Općine Vareš Avdije Kovačevića i osobnu podršku roditelja, kao i veliku pomoć Tradicionalne karate reprezentacije BIH po svoje nove medalje s trenericom Mirsadom Operta će otputovati sljedeći članovi kluba: Nikolina Vidović, Matija Kokor, Šeherzada Operta, Iman Bisić, Lamija Bisić, Arijana Klančević, Amra Fazlić, Arnela Operta i Nudžejma Kovačević. Sretno!

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 1906

Jučer 8185

Ovaj Tjedan 28978

Ovaj Mjesec 189041

Ukupno 13973485

Currently are 96 guests and no members online