Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mario Mirčić brončani na Europskom prvenstvu u Jiu-Jitsu

24 Sij 2018
4617 times

Naš sugrađanin Mario Mirčić, koji danas živi i radi u

Mostaru, ponovno nas je obradovao lijepim sportskim rezultatima.

Naime, Mario je kao član kluba Slava BJJ iz Mostara sudjelovao na European IBJJF Jiu-JitsuChampionship, tj. Europskom prvenstvu u Jiu-Jitsu koja se od 16. do 21. siječnja 2018. godine održavalo u u Lisabonu u Portugalu.

S natjecanja se vratio prepun utisaka i s brončanom medaljom oko vrata, ponovivši tako uspjeh iz 2017. godine, kada je u Rimu također osvojio broncu.
O svojim dojmovima Mario nam kaže: " Ovo je po rangu drugo natjecanje na svijetu, odmah iza svjetskog prvenstva s preko 5.000 boraca iz cijelog svijeta. Osvojio sam treće mjesto u svojoj teškoj kategoriji u diviziji ljubičastih pojasa u kojoj je bilo 14 boraca. Uspjeh je tim veći, jer je ovog puta ovo jedina medalja za Bosnu i Hercegovinu".

Na naš upit o samoj organizaciji prvenstva Mario ističe: "Prvenstvo je bilo izvrsno organizirano, ipak je ovo najveća smotra Jiu-Jitse na svijetu. Ja sam sa svojim timom uživao 7 dana u fantastičnim borbama, gledajući najbolje borce na svijetu i obilazeći prekrasni Lisabon u kojemu je i u ovo doma godine prekrasno vrijeme".

Na našu konstataciju da odlazak na natjecanje  puno košta, Mario kaže: "Da, jako puno košta sve skupa -  od teških priprema, opreme, putovanja i boravka 7 dana u Portugalu. Zahvalio bih se svim sponzorima koji su pomogli i jedino mi je malo žao što u Varešu nema sluha za ovaj sport i moje rezultate, koji se svakako mogu smatrati vrhunskim. Ja sam ujedno jedini sportaš iz Bosne i Hercegovine koji ima dva europska odličja. Mislim da to dovoljno govori samo za sebe. Hvala Radio Bobovcu na podršci, obećavam na idućim nastupima još bolje rezultate", zaključio je naš šampion Mario Mirčić.

U ime redakcije radio Bobovca Mariju upućujemo iskrene čestitke i nadamo se da će već na narednom natjecanju imati podršku i svog rodnog grada.

  • MarioMircic
  • MarioMircic2
  • MarioMircic1

Last modified on Srijeda, 24 Siječanj 2018 13:32
Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 5765

Jučer 6808

Ovaj Tjedan 17706

Ovaj Mjesec 177769

Ukupno 13962213

Currently are one guest and no members online