Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Zimske pripreme predpionira NK Vareš

29 Sij 2019
968 times

Najmlađi članovi NK Vareš, ukupno 17 dječaka koji spadaju u kategoriju

predpionira, odnosno uzrast od 8 do 12 godina su boravili proteklog vikenda (26. i 27. siječnja 2019. godine) na mini zimskim pripremama na Planinarskom domu na Budoželju.

Kako doznajemo od tajnika NK Vareš Malika Likića uvjeti za pripreme i treninge su bili idealni. Sve planiran aktivnosti su realizirane. Dječaci su imali treninge na otvorenom ispred doma u popodnevnim i večernjim satima, pod nadzorom trenera Malika Likića i Almira Likića. U prijepodnevnim satima su održavane različite radionice, poslije kojih su najuspješnijim dodjeljene i simbolične nagrade. Nagrade je vareškim mladim nogometašima osobno uručio načelnik općine Vareš Zdravko Marošević, prilikom posjeta.

Za pripremu usukusnih obroka malim nogometašima zaduženi su bili Damir Ahmedović i Sedin Bisić, a kako doznajemo jako su se potrudili ispuniti sve želje naših najmlađih nogometaša i pripremiti im ukusne obroke.

Iz NK Vareš se zahvaljuju načelniku Maroševiću na pomoći u relizaciji priprema, domaru Ramizu Čivi na gostoprimstvu, Dariju Marijančeviću koji je pomagao oko prijevoza, te Sidiku Žutiću koji je donirao svježe voće za najmlađe vareške sportske nade.

predpioniripripreme1
predpioniripripreme2
predpioniripripreme3
predpioniripripreme4
predpioniripripreme5
predpioniripripreme6
predpioniripripreme7

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 2511

Jučer 6598

Ovaj Tjedan 53547

Ovaj Mjesec 257765

Ukupno 8620229

Currently are 285 guests and no members online