Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Poziv za sudjelovanje na Open Fun Football Schools

14 Ruj 2021
157 times

Nogometni klub „Vareš“ u suradnji sa Općinom Vareš organizira Open Fun Football Schools (Otvorenu zabavnu školu nogometa) za djevojčice i dječake od 6 do 12 godina.

Prijave možete izvršiti kod voditelja škole Vernesa Brkića (tel. 062 671-518), te trenera Sahrudina Hrvata (062 362 660), Amara Beganovića (062 491-057) i Vedada Hajde (062 011 988).

Škola će se održati u subotu i nedjelju 18. i 19.09.2021. godine na stadionu NK "Vareš" u Vareš Majdanu.

Šta je Open Fun Football Schools?

Open Fun Football Schools je organizirana od strane danske organizacije koja se zove Cross Cultures (CCPA). Open Fun Football Schools je prvobitno nastala kao projekat tolerancije, koji je trebalo da utječe na “probijanje leda”, spojiti djecu i odrasle iz različitih etničkih i socijalnih grupa u Bosni i Hercegovini na razinu dijaloga. Od tada je projekt dobio dodatnu regionalnu dimenziju gdje mi djelomično želimo da upotrebljavamo dječji nogomet da bi unaprjeđivali etničku i socijalnu jednakost u drugim zemljama, a djelomično da iskoristimo mnoštvo regionalnih trenerskih i liderskih seminara za “gradnju mostova” između različitih nacionalnih, etničkih i socijalnih grupa.

Mi želimo istovremeno utjecati na promociju nogometne igre zato što su ljudi iz nogometa privučeni igrom i prijateljstvima u nogometnim klubovima. Zato mi to vidimo kao jedan od naših glavnih zadataka, da regrutiramo i obrazujemo trenere i lidere, koji poslije naših nogometnih škola, mogu raditi u klubovima na radost sve djece, koja vole nogomet. Putem naših mnogih aktivnosti i našeg posebnog “Fun Football ” koncepta, želimo djeci pružiti lijepe doživljaje sa svojim prijateljima i trenerima koji će učiniti, da oni požele baviti se nogometom u nogometnom klubu, poslije završetka naše škole.

Open Fun Football Schools

Open (otvorena), zato što smo mi otvoreni za svu djecu, da se uključe u naše škole.
Fun (Zabava) treba da je prisutna u svakoj vježbi i igri. Samo ako je nogomet zabavan – onda je to dobro za djecu.
Football (nogomet) je sportska igra, koju najviše želi igrati većina populacije.
Schools (škola) jer mi nešto učimo, kao u školi. Učimo, kako biti dobar trener za djecu, kako postati dobar u igri i kako imati RESPEKT, prema suigračima i protivnicima, kao i okruženju koje nas prati.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 458

Jučer 2872

Ovaj Tjedan 19622

Ovaj Mjesec 53902

Ukupno 10242235

Currently are 159 guests and no members online