Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Gregor otputovao u SAD

02 Lip 2016
14400 times

Naš sugrađanin, 18-ogodišnji Gregor Dodik, član Odreda izviđača

Zvijezda Vareš jutros je sa sarajevskog aerodroma otputovao u Sjedinjene američke države. Riječ je o boravku u izviđačkom kampu u Michiganu. Zaista smo sretni i ponosni što možemo reći da će Gregor predstavljati Odred, naš Vareš i biti pravi i jedini izviđački ambasador BiH u spomenutom kampu.
Naime,  Boys Scouts of America u mjesecu siječnju ove godine objavili su poziv za volontiranje u svojstvu međunarodnog savjetnika, koji je dostavljen na službeni mail Odreda izviđača Zvijezda Vareš, posredstvom Lane Husagić, načelnice za međunarodnu suradnju Saveza izviđača u BiH, na koji su se prijavili članovi Andrea Djaković i Gregor Dodik. Između spomenutih kandidata iz cijele BiH izabran je Gregor Dodik iz vareškog odreda izviđača. Gregor će tako osam tjedana volontirati u izviđačkom kampu, "Cole Canue Base" u mjestu Alger u Michiganu. Troškove puta, kako doznajemo Gregor snosi sam, ali će tijekom boravka u Americi imati naknadu za volontiranje koja će mu biti dovoljna da nadoknadi putne troškove .
Općina Vareš Gregoru je osigurala promotivni materijal, pa će moći dostojno predstaviti svoj grad tijekom boravka u Americi. Također, od Općine Vareš Gregor je dobio i novčanu podršku u iznosu od 500 KM, od čega je 250 KM ostaviti svom Odredu za podršku predstojećim ljetnim aktivnostima. Osim općinskog promotivni materijala, Gregor je u svoj ranac spakirao državni i izviđački promo materijal, te suvenire karakteristične za BiH.
Gregoru želimo sretan i uspješan boravak u Americi, puno lijepih trenutaka, novih prijateljstva i da nam se, nakon uspješnog volontiranja, sretno vrati u Vareš.

Gregor
Gregor1
Gregor2
Gregor3
Gregor4
Gregor5

Rate this item
(1 Vote)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 2124

Jučer 9541

Ovaj Tjedan 28451

Ovaj Mjesec 118860

Ukupno 13903304

Currently are one guest and no members online