Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Emir Zec već treću godinu nastupa na koncertu Rockin' 1000 u Italiji

12 Srp 2018
2524 times

Iz Italije nam danas stižu lijepe vijesti. Naš sugrađanin 20-ogodišnji Emir Zec,

koji studira medicinu na Sveučilištu Parmi, ponovno će biti jedan od tisuću i pol glazbenika okupljenih u najveći orkestar na svijetu. Oni će u subotu 21. srpanj 2018. godine nastupiti  na koncertu Rockin' 1000 koji će se održati na stadionu Artemio Franchi u Firenzi. Inače na spomenutom stadionu domaće susrete igra AC Fiorentina.

Emiru će ovo biti treći put da nastupa na koncertu Rockin' 1000, na kojem je prethodne dvije godine bio jedini predstavnik Bosne i Hercegovine. Podjećamo Emir je 24. srpnja 2016. godine nastupio na prvom koncertu na Orogel Stadionu Dino Manuzzi u Ceseni, te ponovno  28. i 29. srpnja 2017. godine u mjestu Val Veny , u gradu Courmayeur u podnožju Mont Blanca.

Ove godine kako doznajemo od Emira, na koncertu će se okupiti oko 1.500 glazbenika, a novitet je da je orkestar obogaćen i limenim instrumentima.

Specijalna gošća koncerta bit će pjevačica Courtney Love iz grupe Hole, inače supriga pokojnoga Kurt Cobaina iz Nirvane.  Koncertom će dirigirat će najpoznatiji talijanski dirigent Peppe Vessicchio.

Donosimo i popis pjesama koje će glazbenici svirati tijekom koncerta:
Don't look back in anger (Oasis), Uptown funk (Mark Ronson/Bruno Mars), Numb (Linkin Park), Shoot to thrill (AC/DC), Killing in the name (Rage against the machine), Learn to fly (Foo Fighters), Sympathy for the devil (Hush), Won't get fooled again (The Who), Where is my mind? (The Pixies), Born to run (Bruce Springsteen), Smells like teen spirit ( Nirvana), Blitzkrieg bop (Ramones), Celebrity skin, Malibu i Olympya (Hole), Hard to handle (Otis Redding, te medley The Rolling Stonesa i Deep Purpla.

Našem Emiru želimo uspješan nastup i puno pozitivnih emocija, te čestitamo što na ovaj način ponosno predstavlja svoju domovinu BiH, te svoj rodni grad Vareš.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 3611

Jučer 7986

Ovaj Tjedan 24904

Ovaj Mjesec 191559

Ukupno 13758711

Currently are 136 guests and no members online