Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ivana Miočević učenica generacije srednje škole u Brezi

26 Svi 2020
2322 times

Naša mlada sugrađanka Ivana Miočević, učenica IV-e1 elektrotehničke škole izabrana je za učenicu generacije

Mješovite srednje škole "Mehmedalija Mak Dizdar" u Brezi. Nakon završetka osnovne škole u Varešu Ivana je školske 206./2017. upisala srednju elektrotehničku školu u Brezi.

Nakon četiri godine srednjoškolskog obrazovanja kao kruna svom trudu, učenju i odličnom uspjehu Ivana je obaviještena da je na sjednici Nastavničkog vijeća održanoj 15. svibnja donesena je odluka o njenom proglašenju učenicom generacije za školsku 2019./2020. godinu.  Kako doznajemo, Ivana je ovaj veliki uspjeh postigla zahvaljujući  između ostalog i na brojnim sudjelovanjima na kantonalnim natjecanjima.

U svom prvom obraćanju svojim školskim kolegama i profesorima Ivana je istaknula sljedeće: " Poštovani, pripala mi je čast da vam se obratim kao učenica generacije. Htjela bih da se zahvalim svim profesorima koji su još jednu generaciju proveli kroz jednu od bitnijih životnih avantura.  Priznajem da s nama nije uvijek bilo jednostavno raditi, ali vi ste opet pronalazili pravi način. Hvala i mojim prijateljima iz razreda s kojima sam provela prelijepe četiri godine života. Nadam se da kraj našeg srednjoškolskog obrazovanja neće biti kraj našeg druženja. Posebno se zahvaljujem svojim roditeljima koji su me podržavali kroz cijeli život, a naročito ove četiri godine.

Žao mi je što smo baš mi generacija koja je bila primorana ovako bitno poglavlje života završiti na ovaj način. Umjesto posljednjih časova u klupama, mi smo posljednje časove pohađali online. Zbog toga smo drugačiji od dosadašnjih generacija, a drugačiji se pamte.Nadam se da ćemo zato i mi ostati u pamćenju svima koji su obilježili ovaj dio naših života", zaključila je Ivana.

U ime redakcije Hrvatskog radija Bobovac čestitamo Ivani, te želimo puno uspjeha tijekom odabranog studija.

Rate this item
(1 Vote)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 8651

Jučer 7691

Ovaj Tjedan 16342

Ovaj Mjesec 106751

Ukupno 13891195

Currently are 505 guests and no members online