Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vanja Anđić učenica generacije MSŠ Nordbat2 Vareš

29 Lip 2020
2191 times

Odlukom Nastavničkog vijeća Mješovite srednje škole Nordbat2 u Varešu Vanja Anđić, učenica IV1 razreda Opće gimanzije, proglašena je za učenicu generacije u šk. 2019./2020. godini.

Vanja je ovu titulu ponijela zahvaljujući odličnom uspjehu u sva četiri razreda gimnazije, škole koju je upisala nakon završetka osnovnog obrazovanja u OŠ Vareš. Izbor je pao na opću gimnaziju, jer tada još nije imala definiran poziv kojim bi se bavila u životu, a gimnazija joj se učinila kao izvrsna podloga za upis budućeg studija. Tijekom srednjoškolskog obrazovanja, uvijek je više preferirala društvene predmete, što je odredilo i njen izbor fakulteta. Kako doznajemo od Vanje, u planu joj je upis na studij pedagogije ili psihologije na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu.

Oproštajnu večer sa svojim prijateljima iz generacije Vanja je imala u petak, 26. lipnja 2020. godine. Kako je to običaj na maturalnoj večeri, koja je ove godine bila izmijenjena zbog pandemije koronavirusa, učenik/ca generacije održi i govor, pa je to učinila i Vanja.

" Poštovani, imam čast da Vas kao učenica generacije pozdravim ispred svog razreda i cijele generacije. Na početku se zahvaljujem svojim roditeljima koji su me bezgranično podržavali sve 4 godine i bili mi najveća podrška. Na ovaj način se želim zahvaliti i svim profesorima jer ste nas bodrili 4 godine. Bili ste uvijek uz nas pa čak i onda kada smo mi bili lošeg ponašanja prema vama. Najveća zahvala ide našoj razrednici koja nam je bila najveća podrška i u koju smo se uvijek mogli pouzdati. Hvala Vam što ste nas, osim mnogih školskih lekcija, naučili i mnogim životnim lekcijama koje će nam uvijek ostati u pamćenju. Naš razred nije bio najsložniji razred u generaciji, ali smo bili zajedno kada je to trebalo. Kreirali smo mnoge smicalice, ali nadamo se da su nam to profesori oprostili. Sigurna sam da se i Vi možete prisjetiti svojih školskih dana i uspomena s vašim prijateljima. Ovaj razred smo završili na drugačiji način nego ostale generacije i po tome smo veoma posebni. Svima ćemo uvijek biti u pamćenju kao "korona generacija". Hvala i mojim prijateljima iz razreda koji su mi uljepšali srednju školu. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje i nakon srednje škole. I na kraju, hvala načelniku koji nam je omogućio večerašnju zabavu i priliku da se zabavimo s prijateljima", zaključila je Vanja.

Našoj Vanji, s kojom smo surađivali na brojnim projektima koz programske sadržaje namijenjene mladima, ali i kroz glazbene događaje u gradu i šire, redakcija Hrvatskog radija Bobovac čestita na tituli učenice generacije i želimo joj sretan upis na željeni fakultet i svaki uspjeh tijekom studiranja.

Last modified on Ponedjeljak, 29 Lipanj 2020 11:58
Rate this item
(1 Vote)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 9646

Jučer 7978

Ovaj Tjedan 43951

Ovaj Mjesec 134360

Ukupno 13918804

Currently are 276 guests and no members online