Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Učenici područnih škola OŠ Vareš zasadili voćke

06 Svi 2021
446 times

Iako od 12. ožujka ove godine nastavu izvode po online modelu, učenici i njihovi učitelji i nastavnici u Osnovnoj školi Vareš i pripadajućim područnim školama u protekla 2 mjeseca imali su niz aktivnosti,

o kojima ćemo vas informirati u narednim rečenicama.

Uz podršku humanitarne organizacije World Vision  završava se projekt „We take action for change“ kojim su nabavljena dva kontejnera i dvije kante za odlaganje papira i plastike koji će biti upućeni na reciklažu.  

Ovim projektom nabavljen je alat za sadnju i  60 sadnica voća koje su zasađene ispred područnih škola, a fotografije donosimo u prilogu.

Kako smo već pisali, u tijeku je realizacija projekta izgradnje sportskog igrališta u školskom dvorištu Područne škole Dragovići koji se realizira u suradnji sa Mjesnom zajednicom Dragovići.

Imamo lijepe vijesti i za ljetne aktivnosti u OŠ Vareš. Naime, za vrijeme ljetnog raspusta uslijediti će rekonstrukcija dvorane za tjelesni i zdravstveni odgoj, te rekonstrukcija kotlovnice i projekt utopljavanja školske zgrade u Varešu.

sadnja-vocki-10
sadnja-vocki-9
sadnja-vocki-8
sadnja-vocki-7
sadnja-vocki-6
sadnja-vocki-5
sadnja-vocki-4
sadnja-vocki-3
sadnja-vocki-2

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 450

Jučer 2198

Ovaj Tjedan 6777

Ovaj Mjesec 49302

Ukupno 9951598

Currently are 246 guests and no members online