Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Eko farma Duboštica predstavila se na sajmu u Gradačcu

31 Svi 2021
486 times

U Gradačcu je 27. i 28. svibnja/maja 2021. godine organiziran 11. gradačački sajam organskih proizvođača „Eko-etno BiH“. Sajam je okupio izlagače

iz cijele Bosne i Hercegovine i zemalja regije, a za cilj je imao prezentaciju prirodne i zdrave hrane.

Na sajmu se predstavila Eko farma Duboštica. Kako doznajemo od vlasnika Eko farme Duboštica Slobodana Đurića zanimanje posjetitelja za njegove proizvode bilo je prilično veliko. Posebno ističe kako ga je dirnuo susret s čovjekom imao leukemiju i koji se borio za život, a u toj borbi su mu pomogli i proizvodi Eko farme Duboštica.

I ovog puta organizator, Savez udruženja “Mreža žena-veliko srce u BiH” se potrudio da posjetitelji, tokom dva dana Sajma, na jednom mjestu vide sve bogatstvo i potencijale u oblasti organske i tradicionalne proizvodnje i prerade voća i povrća, ljekovitog i začinskog bilja, meda i pčelinjih proizvoda. Posjetitelji su na štandovima mogli kupiti proizvode certificiranih organskih proizvođača.

  • SlobodanGradacac-5
  • SlobodanGradacac-4
  • SlobodanGradacac-3
  • SlobodanGradacac-2

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 303

Jučer 2693

Ovaj Tjedan 21239

Ovaj Mjesec 77762

Ukupno 10266095

Currently are one guest and no members online