Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Održana redovita izvještajno-izborna Skupština Udruženja Polen

14 Lip 2021
1070 times

Članovi udruženja pčelara „Polen“ Vareš okupili su se u subotu 12.06.2021. godine u velikoj dvorani Općine Vareš, kako bi sudjelovali na redovitoj izvještajno-izbornoj Skupštini.

Na Skupštini su održani i izbori novih organa društva. Novi predsjedavajući Skupštine je Ibro Likić, koji je zamijenio dosadašnjeg predsjedavajućeg Avdu Muftića.

Za novog predsjednika udruženja izabran je Adis Bašić, za dopredsjednika udruženja reizabran je  Šaban Ibrišimović. Nova/stara tajnica udruženja je Vedrana Mirčić. Oni su ujedno i članovi novog Predsjedništva udruženja, a pridružili su im se još članovi: Antonio Mirčić, Kruno Riđić, Dženana Sadiković, Mladen Marošević i

Predsjednik komisije za unaprjeđenje pčelarstva je Jozo Matošević, članovi su Mladen Marošević i Fahrudin Pašić. Predsjednik komisijeza zaštitu pčela je Avdo Muftić, članovi su Mehmedalija Ašćerija i Almir Mešić. Predsjednik komisije za normativne akte je Šaban Ibrišimović, članovi su Kruno Riđić i Gabrijel Barnjak.

Predsjednik Nadzornog odbora je Đemo Kevrić, a članovi su Antonio Mirčić i Jozo Matošević.  Za predsjednika Suda časti izabran je Džemil Zubača, a članovi su Antonio Mirčić i Ivan Andrić.

Bila je ovo prigoda da se analizira urađeno u proteklom razdoblju, sumiraju dosadašnji rezultati i zacrtaju ciljevi za djelovanje u budućem razdoblju.

Trenutno udruženje Polen broji 52 člana, a kako je istaknuto na skupštini cilj je povećati ovaj broj i okupiti sve Varešane, posebno mlade pčelare.

Dosadašnji predsjednik udruženja Kruno Riđić je istaknuo je kako je Udruženje u proteklom razdoblju održalo 16 sjednica na kojima su analizirali aktualnu problematiku i aktivnosti rada udruženja, te donosili odluke koje su omogućile nesmetan rad udruženja. Navedeno je kako su, zbog pandemije covida 19, članovi druženja ostali uskraćeni za predavanje na temu „Bolesti pčela i njihovo liječenje“, što će biti realizirano u nekom budućem, epidemiološki povoljnijem vremenu.

Na Skupštini su uručene i prigodne zahvalnice članovima Jozi Matoševiću i Avdi Muftiću.

  • Skupstinapcelara-7
  • Skupstinapcelara-8
  • Skupstinapcelara-6
  • Skupstinapcelara-4
  • Skupstinapcelara-2
  • Skupstinapcelara-3

Last modified on Utorak, 15 Lipanj 2021 06:27
Rate this item
(1 Vote)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 8780

Jučer 7978

Ovaj Tjedan 43085

Ovaj Mjesec 133494

Ukupno 13917938

Currently are 235 guests and no members online