Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Slobodanu Đuriću prva nagrada za najbolji gastro proizvod na sajmu u Žepču

12 Srp 2021
1614 times

U Žepču je u subotu 10.srpnja 2021. godine održan 5. sajam Dani maline i meda, Žepče 2021. Na sajmu se predstavio i naš sugrađanin Slobodan Đurić, vlasnik Eko farme Duboštica.


Sa svojim eko proizvodima visoke kvalitete izložbeni stand Eko farme Duboštica privukao je mnogobrojne posjetitelje sajma, a Slobodan je za kvalitetu svojih proizvoda dobio značajno priznanje.
Naime, Razvojna agencija Žepče koja je uz pokroviteljstvo Općine Žepče, bila organizator Sajma dodijelila je Slobodanu Đuriću prva nagradu za najbolji gastro proizvod za njegov proizvod bronhomed.

„Ovo je jedno od većih priznanja za moju Eko farmu. Smatram da naši potrošači mogu biti ponosni da je jedan domaći proizvod dobio najbolje ocjene. Korištenjem sirovina vrhunske kvalitete dobili smo i kvalitetan proizvod, naš bronhomed,  koji je jako tražen, posebno u vrijeme pandemije korona virusa. Trudili smo se opravdati povjerenje naših kupaca i kvalitet proizvoda Eko farme Duboštica i mislim da smo, dobijanjem ove nagrade, to i uspjeli“, rekao je Slobodan Đurić za portal radio Bobovca.

Bilo je ovo predstavljanje Vareša u najboljom svjetlu, jer kako nam je Slobodan rekao “oni koji vole Vareš za njega se i bore svatko na svoj način”.  

Cilj manifestacije Dani maline i meda, Žepče 2021. bila je promocija poljoprivrednih proizvoda i podizanje svijesti javnosti o važnosti kupovine domaćih proizvoda. Predstavilo se preko 50 izlagača iz Bosne i Hercegovine sa svojim proizvodima i novitetima u oblasti proizvodnje i prerade poljoprivrednih proizvoda.  Ove godine na sajmu su izlagali proizvođači iz Zavidovića, Vareša, Špionice-Srebrenika, Tešnja, Zenice, Jajca, Usore, Banja Luke, Kaknja, Tuzle, Brčkog, Lukavice, Novog Travnika, Trebinja, Gračanice, Sarajeva, Doboja, Vlašića, Visokog, Donjeg Vakufa i Žepča.

  • sajamZepce-4
  • sajamZepce-2
  • sajamZepce-3

Last modified on Ponedjeljak, 12 Srpanj 2021 10:42
Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 11072

Jučer 7986

Ovaj Tjedan 32365

Ovaj Mjesec 199020

Ukupno 13766172

Currently are 123 guests and no members online