Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Održan seminar na temu "Snaga porodice"

04 Ruj 2021
716 times

U prostorijama mekteba u Varešu je danas, 04. rujna 2021. godine, održan seminar na temu "Snaga porodice".

Seminar su organizirali humanitarna organizacija World Vision i Muftijstvo sarajevsko, a sudionici su bili roditelji učenika osnovne škole u Varešu.

Teme koje su obrađene na seminaru bile su: brak, obitelj, životni prioriteti, blagodati, ali i svi izazovi i odgovornosti roditeljstva. Sudionici su kroz otvoreni razgovor i zadatke i uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera promišljali o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti vlastite obitelji.

Koordinator seminara ispred organizacije World Vision  je bio Adnan Salihagić, a koordinatorica Muftijstva Sabrija Mehmedović. Seminar su vodili certificirani predavači Sabrija Mehmedović iz Sarajeva, Elmina Frljak iz Breze, Saudina Beganović iz Vareša i imam Zejd Sokić iz Breze.

Inače, osnovni cilj projekta „Snaga porodice" je osnažiti obitelj i brak, promovirati i jačati njihovih vrijednosti, sve u smjeru skretanja pozornosti i prevladavanja problema i kriza s kojima su suočene ove dvije važne institucije društva.

Kako doznajemo od organizatora, od početka realizacije ovog projekta, tj. od 2016. godine održane su brojne radionice na području Muftiluka sarajevskog. Prošle godine radionice zbog pandemije korona virusa seminari nisu održani u medžlisima kako je ranije bilo planirano, pa je njihova realizacija nastavljena u ovoj godini.
 

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 1970

Jučer 4428

Ovaj Tjedan 1970

Ovaj Mjesec 10449

Ukupno 11423470

Currently are 38 guests and no members online