Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Fatima Čolan iz PŠ Dabravine najbolja matematičarka ZE-do kantona

11 Tra 2022
1443 times

U organizaciji Pedagoškog zavoda Zenica u subotu, 09. travnja/aprila 2022. godine u Zenici je održano 25. Kantonalno natjecanje iz matematike za učenika osnovnih škola.

Na spomenutom natjecanju općinu Vareš predstavljali učenici Osnovne škole Vareš Majdan – Merjem Berbić (VI. razred), Fatima Čolan (VII. razred), Eldar Trakić (VIII. razred) i Ahmed Ahmedović (IX. razred).

S ponosom možemo kazati da Osnovna škola Vareš Majdan ima najbolju matematičarku  u ZDK i to u kategoriji sedmih razreda, jer je učenica Fatima Čolan iz PŠ Dabravine osvojila prvo mjesto i predstavljat će ZDK na Federalnom natjecanju.

„Čestitamo Fatimi, njenoj nastavnici Jasminki Zukić i njenim roditeljima na ovom izuzetnom uspjehu. Također, čestitamo i ostalim našim učenicima, Merjem, a pogotovo Ahmedu i Eldaru kojima je, za malo izmakao plasman na Federalno natjecanje“, ističu iz Osnovne škole Vareš Majdan.

Natjecanje na razini ZDK je organizirano nakon dvije godine pauziranja zbog pandemije korona virusa.

U ime redakcije radio Bobovca čestitke svim učenicima OŠ Vareš Majdan koji su sudjelovali na Kantonalnom natjecanju i njihovoj mentorici. Posebne čestitke Fatimi Čolan uz želje za uspješno predstavljanje na Federalnom natjecanju. (foto OŠ Vareš Majdan)

  • Fatima-Colan-kantonalno-matematika-4
  • Fatima-Colan-kantonalno-matematika-3
  • Fatima-Colan-kantonalno-matematika-2

Rate this item
(1 Vote)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 5777

Jučer 7978

Ovaj Tjedan 40082

Ovaj Mjesec 130491

Ukupno 13914935

Currently are 337 guests and no members online