Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Najavljujemo - Promocija knjige“Lirik” prof. Alme Taletović

13 Lip 2022
724 times

U subotu, 18.06. 2022. godine održat će se promocija knjige “Lirik” prof. Alme Taletović i predavanje na temu mentalnog i emotivnog zdravlja.

Organizator  promocije knjige i druženja je BZK Preporod, Vareš.

Promocija će se održati u Velikoj dvorani Općine Vareš s početkom u  17 sati.

Alma Taletović je profesorica koja živi i radi u Krajini, certificirani NLP life coach,  NLP Master, influenserica, autorica četiri knjige “Smiraj duše”, “Sretni ljudi” i “Sretna žena” i “Lirik”. Njene knjige su bestselleri i transformacijskog karaktera.  Motivacijski je govornik i jedna od prvih žena koja u svojim predavanjima i knjigama spaja vjeru, popularnu psihologiju i nauku te NLP metode samopomoći. Vrhunski je  predavač sa nizom radionica, seminara, promocija i predavanja iza sebe, u BiH i inostranstvu. Dobitnica je Općinskog priznanja za uspješan rad u prosvjeti i književni rad.

Njen cjelokupan rad i tekstovi imaju jedan cilj – pomoći drugima da ojačaju mentalno i emotivno, pomoći drugima da  promijene sebe.  Svojim radom pomogla je hiljadama žena da žive kvalitetnije i da sebe osnaže.

Alma u knjizi Lirik kaže: “ Ne postoji nešto kao žena koja manje vrijedi. Ne čini sebe bezvrijednom, jer nisi. Znaj svoju vrijednost. Ti nisi mala. Ti si od Boga, a sve ono što Bog stvorio je veliko. Ne umanjuj sebe. Nikad. I ne umanjuj vrijednost drugih, nikad. I živjet ćeš veliko.“

Administrator je stranice Smiraj duše – Alma Taletović  koju prati preko 69 000 pratitelja.

Ulaz je slobodan. Svi ste dobrodošli!

Rate this item
(1 Vote)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 2071

Jučer 6808

Ovaj Tjedan 14012

Ovaj Mjesec 174075

Ukupno 13958519

Currently are 270 guests and no members online