Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Uručene zahvalnice Crvenog križa

30 Pro 2022
731 times

Danas, 30. prosinca 2022. godine, održana posljednja redovita sjednica predsjedništva Crvenog križa Vareš s početkom u 13 h, na kojoj su razmatrane aktivnosti i rezultati u 2022. godini, te doneseni programski dokumenti za 2023. godinu.

Predsjedništvo u sastavu Fatima Čerenić, Sead Abdijevski, Željko Franjić, Sanela Franjić, Mirela Novalić, Ibrahim Spahić, Nihada Gondžo, Alma Ćatović i Enisa Musa Cernica je usvojilo Plan rada za 2023. godinu kojim je predviđen nastavak provođenja aktivnosti i programa usmjerenih na ublažavanje posljedica kriza kao i redovne aktivnosti pojačano usmjerene na prevenciju i edukaciju, te organizaciju akcija dragovoljnog darivanja krvi. Uz navedeno, Crveni križ Vareš će provoditi svoje tradicionalne aktivnosti i programe čiji su ciljevi i tematika povezani s njima.

Također je usvojen i Financijski plan za 2023. godinu.
Kako bi se na prigodan način zahvalili svima koji su podržali rad i akcije Crvenog križa Vareš na sjednici su dodijeljene zahvalnica za podršku i doprinos u realizaciji aktivnosti i provođenju humanih ciljeva i zadataka vareškog Crvenog križa.

Zahvalnice su dodijeljene sljedećim pojedincima i subjektima: načelniku općine Vareš Zdravku Maroševiću, dr. Anti Jeliću, JU Dom zdravlja Vareš, Osnovnoj školi Vareš, Osnovnoj školi Vareš Majdan, Mješovitoj srednjoj školi Nordbat2 Vareš, Civilnoj zaštiti Vareš, Šumariji Vareš, poduzeću Profitex doo Vareš, trgovinskoj radnji MIS PROM Vareš, poduzeću Seantech Bosnia proces engine doo, OO NES-a Vareš, mladim volonterima Crvenog križa Vareš i našem mediju – Hrvatskom radiju Bobovac doo Vareš.

crveni-kriz-zahvalnice-13
crveni-kriz-zahvalnice-12
crveni-kriz-zahvalnice-11
crveni-kriz-zahvalnice-10
crveni-kriz-zahvalnice-9
crveni-kriz-zahvalnice-8
crveni-kriz-zahvalnice-7
crveni-kriz-zahvalnice-6
crveni-kriz-zahvalnice-5
crveni-kriz-zahvalnice-4
crveni-kriz-zahvalnice-3
crveni-kriz-zahvalnice-2

Rate this item
(1 Vote)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 5043

Jučer 4188

Ovaj Tjedan 30172

Ovaj Mjesec 50497

Ukupno 12421502

Currently are 50 guests and no members online