Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Predstavnici MZ Pržići po drugi puta pomogli onkološkim pacijentima

06 Sij 2023
1379 times

Nakon što su početkom mjeseca kolovoza 2022. godine uručili donacije za naša 4 sugrađana iz kategorije onkoloških pacijenata, predstavnici MZ Pržići isto su napravili i danas, 06. siječnja 2023. godine.

Predsjednica MZ Pržići Jasna Mirčić i Dragan Gavran su u Domu zdravlja Vareš donirali ukupno 1.200 KM, točnije po 300 KM za 4 onkološka pacijenta iz Vareša, a uručenju donacije prisustvovala je i glavna sestra Arnela Žigić.

Predsjednica MZ Pržići Jasna Mirčić  poželjela je sretnu Novu godinu i samo zdravlja i zdravlja.  „Mi se po drugi puta susrećemo. Pravili smo doček Nove godine u domu na Pržićima i sav novac koji smo prikupili od karti i tombole donijeli smo vama. Želimo vam to podijeliti, koliko je – od srca je. Oko dosta troškova koje smo imali na Pržićima pomogao nam je naš donator Mario Bogeljić, tako da smo imali odakle izdvojiti sredstva za donaciju vama. Nadam se da ovo neće biti posljednje, nego ćemo nastojati i u buduće odvajati za vas kroz sve što budemo pravili i organizirali, pa koliko bude bilo, toliko ćemo i donirati. Za doček smo imali i goste iz Dubrovnika i oni su također, njih 15, sudjelovali u ovoj donaciji. Meni je puno srce kad vam mogu pomoći i bar pružiti riječi utjehe, ako ništa drugo“, istaknula je Jasna Mirčić.

Pacijenti su se srdačno zahvalili na donaciji, istaknuvši da je pored podrške obitelji u njihovoj borbi s teškom bolešću jako važna i potpora lokalne zajednice i da se dobro dobrim vraća i da će se dobro vratiti svim ljudima koji im pomažu.

U nastavku susreta razgovarali su o mogućnostima i potrebi formiranje udruge koja bi okupila onkološke pacijente s područja općine Vareš, te o svakodnevnim životnim pitanjima.
Na kraju moramo istaknuti da ovdje nije kraj humanosti ljudi iz MZ Pržići. Naime, oni u nedjelju 08. siječnja 2023. godine planiraju posjetiti MZ Kokošćići i uručiti 6 paketića djeci bez jednog od roditelja. Bravo plemeniti ljudi!

Rate this item
(2 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 9737

Jučer 7978

Ovaj Tjedan 44042

Ovaj Mjesec 134451

Ukupno 13918895

Currently are 216 guests and no members online