Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Održano općinsko natjecanje iz matematike

24 Velj 2024
740 times

Osnovna škola Vareš Majdan danas 24. veljače 2024. godine bila je organizator općinskog natjecanje iz matematike, na kom je sudjelovalo 23-oro najboljih matematičara

iz osnovnih škola Vareš i Vareš Majdan.
Učenici su bili raspoređeni u 4 kategorije - šesti, sedmi, osmi i deveti razred. Potporu učenicima dali su i rukovoditelji njihovih škola - Ilijana Vidović i Sabina Librić iz osnovne škole Vareš i Miralem Elezović i Nehrudin Muftić iz Osnovne škole Vareš Majdan.

Osnovnu školu Vareš na natjecanju su predstavljali: Elvedina Kapetanović, Antonio Divković, Emre Ključanin, Šejma Zubača, Sara Pejčinović, Matea Divković, Amina Kovačević, Amila Hrvat, Amina Mlivić, Anisa Balta i Luka Dužnović.

Osnovnu školu Vareš Majdan na natjecanju su predstavljali: Merjem Rizvanović, Alija Muftić, Nejla Begić, , Amel Pajt, Esma Kamenjaš, Amila Bijelić, Merjem Berbić, Arman Abdulahović, Hana Balta, Fatima Čolan, Delil Kamenjaš i Mustafa Botić.

Nakon što je komisija u sastavu: Jasminka Zukić, Dijana Pejčinović, Anesa Kulaglić i Samed Hubić pregledala sve testove, uslijedilo je proglašenje najboljih matematičara općine Vareš.  

VI. RAZRED

1. Antonio Divković (OŠ Vareš)
2. Emre Ključanin (OŠ Vareš)
3. Nejla Begić (OŠ Vareš Majdan)

VII. RAZRED

1. Šejma Zubača (OŠ Vareš)
2. Matea Divković (OŠ Vareš)
3. Sara Pejčinović (OŠ Vareš)

VIII. RAZRED

1. Merjem Berbić (OŠ Vareš Majdan)
2. Arman Abdulahović (OŠ Vareš Majdan)
3. Hana Balta (OŠ Vareš Majdan)

IX. RAZRED

1. Fatima Čolan (OŠ Vareš Majdan)
2. Mustafa Botić (OŠ Vareš Majdan)
3. Delil Kamenjaš (OŠ Vareš Majdan)

Najboljim učenicima dodijeljene su diplome i prigodne nagrade, a uručili su ih predstavnica općine Vareš Safeta Muftić, direktorica OŠ "Vareš" Ilijana Vidović, te direktor OŠ "Vareš Majdan" Miralem Elezović.

Iz Osnovne škole Vareš Majdan se zahvaljuju općini Vareš i načelniku Općine gospodinu Zdravku Maroševiću na svesrdnoj pomoći i podršci u organizaciji natjecanja i osiguranju nagrada za sudionike.

Posebne čestitke upućuju pobjednicima Antoniju, Šejmi, Merjem i Fatimi na osvojenim prvim mjestima. „Želimo im da dostojno predstave našu Općinu na kantonalnom natjecanju, koje će biti održano u narednom razdoblju“, naveli su iz rukovodstva OŠ Vareš Majdan.

opcinsko-matematika-17
opcinsko-matematika-16
opcinsko-matematika-15
opcinsko-matematika-14
opcinsko-matematika-13
opcinsko-matematika-11
opcinsko-matematika-12
opcinsko-matematika-10
opcinsko-matematika-9
opcinsko-matematika-8
opcinsko-matematika-7
opcinsko-matematika-6
opcinsko-matematika-5
opcinsko-matematika-4
opcinsko-matematika-3
opcinsko-matematika-2

Last modified on Ponedjeljak, 26 Veljača 2024 09:18
Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 3832

Jučer 6416

Ovaj Tjedan 3832

Ovaj Mjesec 214047

Ukupno 13998491

Currently are 183 guests and no members online