Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Održano općinsko natjecanje iz fizike

16 Ožu 2024
499 times

U OŠ "Vareš Majdan"  u subotu, 16. ožujka/marta 2024. godine održano je općinsko natjecanje iz fizike. Na natjecanju je sudjelovalo 12 mladih fizičara iz osnovnih škola općine Vareš,

točnije po šest učenika iz OŠ "Vareš Majdan" i OŠ "Vareš", koji su na školskim natjecanjima zauzeli prva tri mjesta iz ovog predmeta.

Osnovnu školu Vareš Majdan su predstavljali: Merjem Berbić, Arman Abdulahović, Adila Mahmutović, Fatima Čolan, Delil Kamenjaš i Mustafa Botić.
Predstavnici Osnovne škole Vareš bili su: Amina Kovačević, Antea Babić, David Jovanović, Emela Balta, Anisa Balta i Luka Dužnović.

Učenici su bili raspoređeni u 2 kategorije  - osmi i deveti razred. Nakon što su učenici riješili zadatke,  komisija u sastavu Anes Kamenjaš i Samra Kovačević je pregledala radove i izvršila bodovanje. Najboljima su uručene su diplome i nagrade, a konačni rezultati su sljedeći:

VIII. RAZRED
1. Merjem Berbić (OŠ Vareš Majdan)
2. Amina Kovačević (OŠ Vareš)
3. Arman Abdulahović (OŠ Vareš Majdan)

IX. RAZRED
1. Fatima Čolan (OŠ Vareš Majdan)
2. Mustafa Botić (OŠ Vareš Majdan)
3. Anisa Balta (OŠ Vareš)


Najboljim fizičarima općine Vareš dodijeljene su diplome i prigodne nagrade, a uručili su ih predstavnica općine Vareš Safeta Muftić, ravnateljica OŠ Vareš Ilijana Vidović, te direktor OŠ Vareš Majdan Miralem Elezović.

Rukovodstva Osnovne škole Vareš Majdan se zahvaljuju općini Vareš i načelniku Općine Zdravku Maroševiću na svesrdnoj pomoći i podršci u organizaciji natjecanja i osiguranim nagradama za sudionike.

Posebne čestitke upućuju pobjednicima Merjem i Fatimi na osvojenim prvim mjestima, uz želju da dostojno predstave Općinu Vareš na kantonalnom natjecanju, koje će biti održano u narednom razdoblju.


fizika-opcinsko-12
fizika-opcinsko-11
fizika-opcinsko-10
fizika-opcinsko-9
fizika-opcinsko-8
fizika-opcinsko-7
fizika-opcinsko-6
fizika-opcinsko-5
fizika-opcinsko-4
fizika-opcinsko-3
fizika-opcinsko-2
opcinsko-fizika-4
opcinsko-fizika-3
opcinsko-fizika-2
opcinsko-fizika-1

Last modified on Ponedjeljak, 18 Ožujak 2024 07:29
Rate this item
(1 Vote)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 5945

Jučer 8939

Ovaj Tjedan 41956

Ovaj Mjesec 202019

Ukupno 13986463

Currently are 110 guests and no members online